Microsoft baš jako želi kupiti neki japanski studio
Microsoft još uvijek ne odustaje od japanskog tržišta na polju video igara. Nakon što su se glasine o kupovini SEGA-e pokazale neistinitima, Bloomberg saznaje nove informacije.
Microsoft još uvijek ne odustaje od japanskog tržišta na polju video igara. Nakon što su se glasine o kupovini SEGA-e pokazale neistinitima, Bloomberg saznaje nove informacije.
To mu i fali, dobri RPG, pomiješan anime da bi mogli u Japanu nešto i postič....
Postigli su već.
To su i imali, pa su prestali nakon 4 naslova. Ne treba njima nist, upropastit ce svaki potencijal. Ako bas zele, nek guraju Mistwalker dalje, pa tam su najjaci jrpg ljudi. Blue Dragon moze dalje, Lost Odyssey...Ne znam sto zele, samo kupovat ili eksli nesto i postic.
Pa cemo dobijemo japanski game as a service
Zajebavam se , ali cini mi se da bas guraju tu vrstu usluge, sto i ima smisla s obzirom da I'm je cilj da te zadrze na gamepassu sto duze.
Dosta su pazarili treba sad videti sta ce na kraju izaci iz svega toga.
X360 je imao hrpetinu, ali baš hrpetinu JRPGova. Ako tad nisu osvojili Japan...
Icek Nije imao hrpetinu, imao je solidan broj naslova. Ali posao se ne radi da izbaciš po jedan naslov s nekim studijem i nestaneš bez traga. Trebali su cijelu tu generaciju i sljedeću gurat nešto da bi navukli ljude. Ja sam prešao na 360 baš zbog JRPG-a i par naslova, no nakon njih je sve više manje bilo i na plejci. Kad već imaju para mogli su pregrmit eventualne gubitke i nastavit posao.
AbelKOsMos Ajme nadam se da neće uperit svoje snage u mobilne wannabe igre i još podebljat trenutnu ponudu igara na sreću. GAAS mi je najomraženija stvar ikad, pogotovo za game development.
AbelKOsMos otkud ti to da guraju GaaS igre na passu? Spencer je nedavno reko da baš to žele izbjeći i na pass dodavat što više single player igara, što i ima smisla. Zašto bi bio pretplaćen na pass i igro samo jednu igru?
Goblin
Game pass je prepun single player igara, ali meni izgleda da oni svoje studije vise vode ka tim online service igrama ( state of decay, sea of thief's), cak se za halo I fable se prica da ce biti isto takve.
Naravno nece sve biti isto ali ima smisla da im je taj sistem isplativiji za takav service.
Naravno da neces igrati jednu igru, ali imas vise razloga da placas ako imas cemu da se vratis, kao tim "zivim" igrama.
Eh moj, Bloomberg, jebali te tvoji izvori japanski :