• Gaming Vijesti
  • Što smo danas doznali o PS5, a Sony nam nije ranije otkrio?

Pročitaj na portalu
Članak

Što smo danas doznali o PS5, a Sony nam nije ranije otkrio?

PlayStation 5 je fantastična konzola. Budite sigurni u to i uživajte u PS5 konzoli jednom kada je kupite. No, neke nam stvari Sony nije rekao, a nekome će biti bitne kod odluke o kupnji konzole.

FFA je promijenio naslov Što smo danas doznali o PS5, a Sony nam nije ranije otkrio?.

Ovo prvo da nema quick resume opciju je ogroman sok, evo proljev sam dobio odmah. Najbitnije mi je bilo kod nove generacije upravo taj feature pa da vise ne moram kupovati 8 konzola za igranje isto toliko igara odjednom. Zamislite si samo na sto mi lici stan sa svim tim ps4 konzolama spojenima na monitore i tv-e. Jebes novu generaciju bez da na istoj konzoli istovremeno mogu vrtit barem 10 igara.

Znam da je sarkazam, ali čudno je da nema quick resume. Da ga hebeš. 😃

Nadam se zbog Wekyja da će taj fićr dodati već kod sljedećeg updatea firmwarea, da može nesmetano šaltati iz Fortnitea u COD.

Zanima me jedna stvar, mi koji imamo PS4 igre na disku, kako ce taj boost funkcionisati, sa 30 na 60 FPS? Je li poenta samo da uzmem PS4 disk, ubacim ga u PS5 konzolu i automatski dobijem 60 FPS?
Nadam se, da necu iste igre kupovati ponovo u PS5 izdanju da bi mi bolje radile na novom hardveru. Hvala

Aleksandar10 Da, Digital Foundry je nedavno objavio analizu i u dobrom dijelu igara gdje je framerate bio otključan (u uobičajenim opcijama ili naknadano dodanim za PS4 Pro) većina testiranih igara se vrtjela u zakucanih 60 fpsa bez ikakvog novog patcha, obično u 1080p ili kojoj god rezoluciji da je PS4 Pro podržavao. Naravno, to ne vrijedi za igre gdje je framerate zaključan na 30 fpsa,. U budućnosti podrška može biti samo bolja.

Evo i videa:

Zero Rise of the tomb raider nije zakljucan na 30 fps-a, ja sam ga na ps pro odigrao u favour framerate mode-u i ogromna je razlika bila izmedju 30 fps-a i tog moda.

biver My bad. Ima high framerate mod za 1080p.

Zero Znaci, ipak ce moci, ubacis disk cetvorke u peticu i dobijes duplo vise FPS. Hvala na odgovoru. Sacu pogledati ovaj video 🙂

Ovo da se igra ne moze prebaciti na externi hdd ili ssd, i ponovno vratiti nazad je stvarno cudno.. Znaci, kada obrisem igru, opet ju moram skidat.. Nadam se da ce to sto prije popraviti, jer nema bas nekog smisla

Nije li bilo rečeno da će se moć PS5 igre prebacit na vanjski HDD,al da se neće moć pokrenut već će služit samo kao Backup da se ne mora ponovno skidat igra ako je želimo igrat,već se samo prebaci na PS5-ov disk?

Jbt koji racku. Pa tek je sada Quick Resume trebao ostvariti svoj pun potencijal i korisnost. Fak, stvarno neočekivano s moje strane..

Ovo je hrpetina idiotizma od fičra koje su makli. Praktički pola stvari koje PS5 nema su bile na PS4. Forsiranje PS+ da bi mogli raditi backup sejvova? Nemogućnost skidanja igara na eksterni HDD? Apsolutna kretenarija. Quick resume bi bio fora, pošto često i igram dvije tri igre simultano, ali neću propast bez toga.

master_x
            Nije bilo nikada rečeno, zato sam ja ovdje stalno pitao...

Nadam se nekom updejtu koji će to omogućiti. Ne znam je li to moguće na XSX? Znaš li?

Moci ce se koristit externi hdd i usb za saveove. Sony je izbacia video kako mos pribacit podatke, vjv je update pri izlasku konzole

LordSec
                Taj video je mislim samo za PS4 igre. Dok ovdje mi kukamo što to nećemo moći i sa PS5 igrama.

Nexus Ja sam to onda krivo shvatio.A stvarno su skomplicirali sa time šta vanjski HDD-ovi ne valjaju za PS5 igre kao Backup.Jedino će se moć igrat PS4 igre direktno sa njih.

Icek Da, nevjerojatno. Racunao sam na sve stari koje vec postoje na PS4

🤯
                😞
                1 / 2
                Eh da, nema ni custom foldera za igre