biver Zero Rise of the tomb raider nije zakljucan na 30 fps-a, ja sam ga na ps pro odigrao u favour framerate mode-u i ogromna je razlika bila izmedju 30 fps-a i tog moda.
Aleksandar10 Zero Znaci, ipak ce moci, ubacis disk cetvorke u peticu i dobijes duplo vise FPS. Hvala na odgovoru. Sacu pogledati ovaj video 🙂
samurai82 Ovo da se igra ne moze prebaciti na externi hdd ili ssd, i ponovno vratiti nazad je stvarno cudno.. Znaci, kada obrisem igru, opet ju moram skidat.. Nadam se da ce to sto prije popraviti, jer nema bas nekog smisla
master_x Nije li bilo rečeno da će se moć PS5 igre prebacit na vanjski HDD,al da se neće moć pokrenut već će služit samo kao Backup da se ne mora ponovno skidat igra ako je želimo igrat,već se samo prebaci na PS5-ov disk?
Nexus master_x Nije bilo nikada rečeno, zato sam ja ovdje stalno pitao... Nadam se nekom updejtu koji će to omogućiti. Ne znam je li to moguće na XSX? Znaš li?
ibor4you Jbt koji racku. Pa tek je sada Quick Resume trebao ostvariti svoj pun potencijal i korisnost. Fak, stvarno neočekivano s moje strane..
Icek Ovo je hrpetina idiotizma od fičra koje su makli. Praktički pola stvari koje PS5 nema su bile na PS4. Forsiranje PS+ da bi mogli raditi backup sejvova? Nemogućnost skidanja igara na eksterni HDD? Apsolutna kretenarija. Quick resume bi bio fora, pošto često i igram dvije tri igre simultano, ali neću propast bez toga.
PS2MASTER Icek Quick resume bi bio fora, pošto često i igram dvije tri igre simultano, ali neću propast bez toga. Bit će ga. Imaš moj post u PS5 temi. https://forum.ffa.hr/d/17957-playstation-5/506
Chaky Icek Da, nevjerojatno. Racunao sam na sve stari koje vec postoje na PS4 🤯 Eh da, nema ni custom foldera za igre 😞
master_x Nexus Ja sam to onda krivo shvatio.A stvarno su skomplicirali sa time šta vanjski HDD-ovi ne valjaju za PS5 igre kao Backup.Jedino će se moć igrat PS4 igre direktno sa njih.
LordSec Moci ce se koristit externi hdd i usb za saveove. Sony je izbacia video kako mos pribacit podatke, vjv je update pri izlasku konzole
Icek LordSec Taj video je mislim samo za PS4 igre. Dok ovdje mi kukamo što to nećemo moći i sa PS5 igrama.
Tzereen Mislim da je ovo klasični pristup predstavljanja novog proizvoda. Sada riskiraju pomutnju i halabuku oko micanja stvari koje su dobre. Tako da kada ih kasnije u softverskim ažuriranjama dodaju, ekipa bude zadovoljna, "evo napokon i dinamičnih tema!".
Flipper Zar nisu one "Activity Cards" PS5 quick resume? Gledali smo video da samo možeš otići do te kartice i pokreneš igru. I šaltaš kako želiš. EDIT: Yup, vidim da je PS2ERASTER stavio link. Kartice su zapravo quick resume za siromašne.
PS2MASTER Flipper Yup, vidim da je PS2ERAMASTER stavio link. Kartice su zapravo quick resume za siromašne Ne to. Pogledaj sta je Switcher
TITANXIS Držim se ja dobrog starog još uvijek kralja playstationa, PS4. Pro verzija je još solidnija. PS5 je brži, prikazuje bolje igre, šta ono još ima a da nema PS4 a neke senzore na kontroleru koji su nam bili prijeko potrebni Mislim da će čak u budučnosti imati još manje stavki od PS4. Nije da pljujem po novom Playstationu ali imam osjećaj kako će to sve skupa sa tom novom konzolom otići u krasan k. Onda će mnogi ljubitelji playstationa biti razočarani.