Pročitaj na portalu
Članak

Xbox Series X je brža konzola od PlayStationa 5?

Svima nama je jasno da su PS5 i Xbox Series X odlične konzole. Tu nema nikakve dvojbe i samo je stvar zapravo koje igre više preferirate. Svi znamo da PS5 ima brži SSD disk, a XSX ima jači procesor pa je stoga jako zanimljivo vidjeti sljedeću usporedbu.

FFA je promijenio naslov Xbox Series X je brža konzola od PlayStationa 5?.

E moj Sony. Kako ti se uspije desit ovo? 😀
Baš me zanima njihova reakcija na ovo.

Em jača, em brža i to po istoj cijeni. Microsoft je dobro započeo generaciju.

Treba uzeti u obzir da se third party backwards compatible igre za sad dosta bolje vrte na ps5, u svakom slucaju sve su ovo sitne stvari...meni barem.
    Dali cu cekati Malo duze (I dalje kratko) nije mi bitno.
    Samo da ima dobrih igara.

prayer Em jača, em brža i to po istoj cijeni. Microsoft je dobro započeo generaciju.

Xbox 360 je izašao godinu dana ranije, bio je 200 dolara jeftiniji, imao je bolje multiplate i opet se slabije prodao od PS3. Kakve šanse XSS/X ima?

Odlične??

Joj nemoj opet, PS3 je imao najgori Sony launch ikad i tehnički im je najgora konzola.
    Prodao se kasnije nakon što su izašle slim u super slim edicije a cijena proizvodnje Cell procesora pala.
    Tako su mogli drastično spustiti.

@AbelKOsMos
    Ajde gdje si vidio da PS5 bolje vrti third party?
    Evil Within 2 i Hitman?
    Budi fer pa napiši da Hitman na PS5 ide u 1440p dok je XsX nativni 4K.
    Tih 3-4 frejma poneke varijacije nije mjerilo kad imaš duplu rezoluciju.

Evil Within 2 1296p na Ps5
    1800p na Series X. Opet, razlika je zanemariva ako padne koji frejm.
    Ovo nisu prepucavanja već te samo ispravljam.
    Kad baratamo brojkama onda su bitne točne precizne informacije i zašto je tako.

Pomirite se da je Xbox series X jača konzola, ne kužim čemu toliko gluposti, prepucavanja? Jebote, zar je bitno na kraju dana?

Nije gledao Tom Warrenow video, no

I get about 5 seconds from Rest Mode to the User Login screen. Then another 3 seconds from User Login to a suspended game. Didn't watch his video so not sure what he's doing differently to me, but those are the numbers I've been getting.

More in my review here: https://www.pushsquare.com/news/2020/11/ps5_review_-_the_future_of_playstation#loading-times

Čudno da TW ima skroz drugačija mjerenja

pravednik Prodao se kasnije nakon što su izašle slim u super slim edicije a cijena proizvodnje Cell procesora pala.

pravednik
      Prvo ja nemam sta da priznam, jer nisam nista takvo ni tvrdio.
      Drugo jebemi se da se prepucavam oko svega ovoga, svako ima svoj izbor.
      Opet na Xbox nemas 60fps i moras igrati s tom rezom, da ps5 daje reze sa pro verzija I daje odlicnih 60fps.
      Odjedanput fps opet nije bitan ali ne znam kolko sekundi brzeg ucitavanja jeste.
      Mene iskreno ne boli ( ako ces mi verovati) al mi je jadno sve oko ovih naslova, samo izazivaju prepirke oko glupih stvari, pogotovo kako je ffa ovu temu predstavio na fejsu.

Ja Sam uzeo ps5 jer znam da me tamo cekaju igre kakve volim. (Nadam se da ce nastaviti kao do sada)
      Ali nikad nisam rekao ni da je Xbox slabiji, losiji ili nesto slicno.
      Tako da me se mani takvih pizdarija.
      Ti si uzdizo zbog nekog sitno brzeg ucitavanja(na par igara), a ja sam napomenuo da na petici za sad uglavnom bc igre idu na 60 fps.

10 mjeseci kasnije