fatamorgana Gle bit ce ti na njuškalu sigurno u biti već sad imaš za 5200 do 6000kn se prodaju, ovdje ćeš teško naći kupca.
kely fatamorgana Tamo sam prosla tako da smo dogovorili sve i napise mi da je prodao, a objavljuje i dalje oglase. Ne znam vise kome vjerovati🙄
JoelDrake fatamorgana Ili facebook grupama, znam kako se neki žele okoristit s prodajom igara bude takvih tamo i za konzole, ima nekih s namjerom da su uhvatili dvije pa će jednu za 100€ više prodati, kada vidim neke na njuskalu za 5000 kn ccc 🤮🤮
fensisuperstar prije će @wooddiebone kupit AMD nego što će netko propustit playstation 5. fanaticizam je previše snažan. Ako se radi o tvom dečku ili nečijem dečku radije ga pridobi sa xbox series X i pretplatom na gamepass.
ThaUrban fensisuperstar Ako se radi o tvom dečku ili nečijem dečku radije ga pridobi sa xbox series X i pretplatom na gamepass. Lol, to nek uzme ak želi prekinut. Ako se radi o dečku jel.
Tuhy kely a htjela bih dragu osobu iznenaditi za rođendan Znam da sam ti drag, al nisam ovo očekival. Hvala ti ❤️❤️❤️
kely Javila sam se dotičnom gospodinu s kojim sam bila dogovarala prodaju s drugog broja i pitala je li dostupno, odgovorio je: "Da, imam dvije konzole, jedna Tele 2, druga dolazi iz SD!" Ugl, hvala svima na pomoći. 🙂 JoelDrake