Bojko77 Meni je osobno prežalosno kupit PS5, ako imaš PS4 i to Pro, da bih igrao PS4 igre, mislim kao razlog, a opet nije brate đabe, PS+ košta, jel tako?
Flipper Bojko77 čuj, mnogi imaju PS4, a nemaju ove igre. Posebno ne sve. Mnogi će po prvi puta nabaviti PlayStation. Znam da je to čudno, ali je. Mi smo na forumu specifična publika koja je odigrala gotovo sve ove igre, ali van foruma imaš hrpu ljudi koja ne zna što je PS+, a posebno ne što je PS+ kolekcija.
Bojko77 Flipper - ma kužim, kužim i da onaj koji kupuje prvu konzolu u ovom vidi i + i razlog da ju kupi, ali za veliku večinu vlasnika PS4 konzole ovo mi je nekako bezveze u razlogu kupnje iste, jer ja mislim da skoro svi vlasnici PS4 imaju te naslove, pa večina se prodavala od 10 do 15 €, a i manje na popustma...
jduvnjak5 pošto nema za kupiti ps5 vjerojatno uopće ove godine da li se mogu dobiti igre recimo ako kupiš plejku na proljeće?
TITANXIS Ja mislio potpuno free. Nije onda ništa besplatno kad ti se postavlja uvjet da moraš imat aktivnu PS+ pretplatu. Nije to nikakva novost jer većinu igara već kupio za PS4. Jednom su dali 3 igre u početku pandemije potpuno besplatno (bez aktivne pretplate) koje su vrhunske a to su: Uncharted kolekcija, TLOU remastered i The Journey.