Nexus
Ja sam isto za Huawei samo sam mislio da ako spajam samsung samsung da ima nekih privilegija.
Ali cak i da ima ako bi znao koje su vjerojatno bi opet Huawei kupio.

Prika vec 3 godine, baterija izdrzi izmedju 5-7 dana sve zavisi sto zelis s njime.
sve notifikacije mi dolaze na sat, kontoliram pjesme ako sam u setnji, spotify mi instaliran, znaci koristim ga stalno, odlicno funkcionira i sa OP8T i sa prethodnim OP uredjajima

Genesis ali to nema huawei,pa iskreno notifikacije su mi jako bitne ako vec imam spojen mob i sat

Zbog rotirajućeg bezela Samsung. Vjerujem da im je i ekran dosta bolji.

I zato što nije kinez.
      Bilo što pametno iz Kine je za automatsko izbjegavanje.
      A i nisam siguran kako funkcionira bez Googla.
      Samsungova podrška je sigurno bolja od Huaweieve, čak i ako oboje nemaju Android Wear.

Što se tiče izgleda, Samsung izgleda jako dobro u stainless izvedbi, u crnoj ne tolko, ali to je po osobnoj preferenciji.
      Huawei GT2 Pro ima odurne lugove i zbog toga izgleda ko plastično govno za 15 kuna.
      Puno mi je ljepša non-Pro verzija, možda čak bolje i od Samsunga.

Zbog tih usranih lugova, većina strapova remena ili narukvica na Huaweiu neće izgledati dobro, dok Samsung ima standardne 20mm lugove i možeš ga furati na čemu god hoćeš.

A vjeruj mi. Jednom kad otkriješ čari mjenjanja remenja na satovima i da možeš na aliexpressu nabavit 5 komada za 100 kuna onda će ti bit žao ako uzmeš bilo kaj drugo osim standarnog oblika.

Imam prvi model Huawei GT day one kupljen znači već pune dvije godine ga koristim i sat je odličan dan danas radi kao prvi dan, podršku imaš dobru nemaš brige. Instaliraš samo Huawei health app i radi na bilo kojem smartphone. Baterija i dan danas traje 14 dana ako ne koristiš GPS, znam vozit biciklu 2, 3 puta tjedno cca 2,5h s uključenim gps i onda ti padne baterija na 10 dana. Uglavnom nećeš pogriješiti s nijednim dobra su oba sata imaš puno recenzija na netu pa pogledaj, ja bi uzeo onaj koji mi se više sviđa izgledom.

Ja bi si kupio Xiaomi T-rex što izgleda kao G-shock, ali imam tri klasična sata koja nosim pa mi je glupo davat pare.

Ovisi što želiš raditi sa satom jer GT1 je koliko se sjećam bio smartband samo u obliku sata pa samim time zbog toga je imao odličnu bateriju a isto tako vjerujem i GT2.

Samsung na drugu ruku je "pravi" pametni sat sa daleko jačim HW-om te mogućnosti instaliranja aplikacije i ostalih sitnica.

U biti ako ne tražiš puno od sata i ako ti je recimo da se možeš javiti na njemu i da ti dolaze notifikacije dovoljno (uz poneko malo štucanje po meniju) onda je taj Huawei za tebe

Šta znači "pravi" pametni sat?? Jedino što huawei nema u odnosu na ostale je to što ne možeš nijednu drugu app stavit gore, ako ga to odvaja od toga da nije "pravi" pametan sat onda nije. Ali zato to nadoknađuje s odličnom baterijom, a vjerujem mi da to jako dobro dođe jer danas svaki k moraš puniti pa barem da si sa satom malo slobodniji.

Ako očeš bateriju onda ne Samsung, ako te nije brige što moraš puniti mob svakih 2 dana onda Samsung.
        Ja kad san kupova Samsung je po svemu bio bolji osim baterije tako da san uzeo njega.
        Pogledaj recenzije odi do dučana pa pogledaj u živo i odaberi, ja se na svom satu mogu javiti pisati poruke a mislin da to na Huaweiu nije bilo moguče ili se varam...

fatamorgana Pa gle, ako ne možeš stavljati nove aplikacije i ako nemaš slobodu kao za pravim Android satom onda po mom mišljenju nije to to već više nalikuje na (ne)mogućnosti smartband-a, što ako pogledaš objektivno GT2 i je samo u obliku sata te zbog toga ima i tako dobru bateriju.

Iz perspektive watch guya, G-shock je smartwatch tako da je i Huawei GT1 i MiBand i Fitbit.

prayer S time se slažem ali u principu na satu već imaš sve šta ti je potrebno tako da mi je baterija na prvom mjestu. Iskreno po mom mišljenju više ni ne treba jer za sve ostalo imaš smartphone ali to je moje mišljenje. Suunto 9 je recimo sat po mojem ukusu ali baterija traje 1 dan i to me odbija.

Prika

Kupovina sata i odabir moraš sam odlučiti prema svojim potrebama casual/sport/rekreacija/šminka itd.. Ja ti mogu samo napisati moja iskustva, čisto da znaš što možeš očekivati.

SAMSUNG
          Imao sam 2 Samsung sata i sve rasprodao. Koliko god bili ljepi i ušminkani, drugu svrhu praktično i nemaju. Šminkerski sati ništa drugo.
          Baterija 1-2 dana max. Uz neki trening ne more izdurat niti dan. Za neko obiljno praćenje bavljena sportom zaboravi, jer su ful nepozdani. Pohvalu dajem za prsten koj je jako praktičan, šteta što i drugi proizvodžaći to nisu iskopirali.

GARMIN
          Vrhunski i kvalitetni satovi za sport/rekraciju, kojeg i sam nosim u tu svrhu. Ako ti je to primarno, tu nema greške, Garmin je br.1.
          Tek u direktnoj usporedbi sa bilo koji satom vidiš koliko je Garmin ispred svih. Čak i ''jeftiniji'' modeli jedanko kvalitetno/identično odrađuju posao(tu nemaš brige) osim što su zakinuti za dodatne/naprednije funkcije. Baterija 5-7 dana zavisno od korištenja gps koji je samm po sebi njveći potrošać baterije na svim satovima. No recimo moj Garmin 245 gura 24h GPS što je bolesno za takav sat i sa tako malom baterijom. Nikada ispod 5 dana. sa svakodnevnim treningom.
          Zamjerku jedino mogu dati za ekrane koji su daleko od blještavih amoled Samsung/Huawei ekrana. No na dnevnom svjetlu vidljivost savršena.

HUAWEI
          Jako zgodni i primamljivi modeli sa apsolutno top autonomijom, s obzirom na veličinu i kvalitetu ekrana NEzamislivo. Osobno koristim GT2, te sa svim popaljeni senzorima praćenja i tening modu (osim always on) punih 6-7 dana. Ako ga koristiš samo kao sat 10-12 dana garantirano na jednom punjenju.
          Kao sport traker full precizan (uz para sa Garminom) barem u sportovima/rekreaciji koju ja koristim.
          Zamjerku mogu dati na, (koliko sam primjetio) da se u slobodnom načinu zna zblesirat u praćenju otkucaja srca, te daje netočne podatke, Dok to isto recimo u sport modu radi bez greške. Čudno, al ajd dobro.

Samsung - šminka, fensy
          Garmin - sport/rekreacija
          Huawei - all around

Eto nadam se da sam ti barem malo pomogao u izboru. Ima tu još dosta zanimljivih Xiaomi satova, koje sam i sam koristio, no misli da ti je odabir od ova tri proizvođača sasvim dovoljan 🙂

Hvala svima na pomoci,ne treba mi sminkerski sat,dapace vise mi je drag neki neutralni crni kais i sat...
          Od stvari koje cu koristiti mislim da ce biti najvise mozda javljanje,pregled poruka i tako..mislim 10 % stvari da cu koristiti za pocetak,to je iskreno misljenje...
          Baterija mi je bitna,a sto se tice otkucaja srca mozda bolje da mi i ne mjeri..😁😁
          Sve u svemu mislim da sam blize huawei gt 2 pro satu,ali morat cu ih poc i pogledati tako da cu na licu mjesta odabrati...
          Samsung mi se iskreno ne sviđa ali s obzirom da imam mobitel samsung s20 htio sam viditi sve opcije,da mi se ne dogodi da nesto kupim pa zazalim brzo.
          Inace nisam od onih tipova koji sve te aplikacije popale,prate it...pokusavam sve tu novu tehniku pratit ali debelo zaostajem npr.za 70% vas tu na forumu..

Koliko sam vidio ovo je sport edition i mislim da cu njega uzeti,jedino mi smeta iskreno sto sami sat nije crni,bas sve da je crno sto npr. Ima samsung...hmmm...

Active ti je slabiji model. Gledaj Galaxy Watch 3, ako gledaš samsung.