Nisam ovu temu nigdje nasao pa me zanima koji sat kupiti?
Imam samsung s20 i zanima me huawei watch gt2 pro,da li mora biti sat iste marke kao i mobitel ili je sasvim nebitno to?
I koji su plusevi a koji su minusi ako su sat i mobitel iste marke?!
Ako se netko razumije,molio bi pomoc i savjet.

Sto,bas nitko nema ove satove ili koji savjet?

Prika Huawei je no brainer s obzirom da mu baterija traje 10-ak dana, a Samsungova 2 dana max.

Ja ti imam smartwatch ali je Xiaomi platio ga 950 kn jer sam imao neke kodove za popust i oduševljen sam sa njime.
        Ovisi o cifri koju si voljan platiti ali ja bi prije uzeo Huawei nego Samsung. Što se tiče uparivanja sa mobom tu nemaš frke moj mob je Huawei a bez po muke sam ga spario sa satom

Nexus a da li nesto gubim s obzirom da spajam dvije razlicite marke?

Prika
            Ja ima GT2 na svom OnePlus mobitelu i ne mislim da išta propuštam.

Ništa ne gubiš, jer je sve to bazirano preko aplikacije koju možeš skinuti na svakom mobitelu.

Nexus
              Ja sam isto za Huawei samo sam mislio da ako spajam samsung samsung da ima nekih privilegija.
              Ali cak i da ima ako bi znao koje su vjerojatno bi opet Huawei kupio.

Prika vec 3 godine, baterija izdrzi izmedju 5-7 dana sve zavisi sto zelis s njime.
              sve notifikacije mi dolaze na sat, kontoliram pjesme ako sam u setnji, spotify mi instaliran, znaci koristim ga stalno, odlicno funkcionira i sa OP8T i sa prethodnim OP uredjajima

Genesis ali to nema huawei,pa iskreno notifikacije su mi jako bitne ako vec imam spojen mob i sat

Zbog rotirajućeg bezela Samsung. Vjerujem da im je i ekran dosta bolji.

I zato što nije kinez.
                  Bilo što pametno iz Kine je za automatsko izbjegavanje.
                  A i nisam siguran kako funkcionira bez Googla.
                  Samsungova podrška je sigurno bolja od Huaweieve, čak i ako oboje nemaju Android Wear.

Što se tiče izgleda, Samsung izgleda jako dobro u stainless izvedbi, u crnoj ne tolko, ali to je po osobnoj preferenciji.
                  Huawei GT2 Pro ima odurne lugove i zbog toga izgleda ko plastično govno za 15 kuna.
                  Puno mi je ljepša non-Pro verzija, možda čak bolje i od Samsunga.

Zbog tih usranih lugova, većina strapova remena ili narukvica na Huaweiu neće izgledati dobro, dok Samsung ima standardne 20mm lugove i možeš ga furati na čemu god hoćeš.

A vjeruj mi. Jednom kad otkriješ čari mjenjanja remenja na satovima i da možeš na aliexpressu nabavit 5 komada za 100 kuna onda će ti bit žao ako uzmeš bilo kaj drugo osim standarnog oblika.

Imam prvi model Huawei GT day one kupljen znači već pune dvije godine ga koristim i sat je odličan dan danas radi kao prvi dan, podršku imaš dobru nemaš brige. Instaliraš samo Huawei health app i radi na bilo kojem smartphone. Baterija i dan danas traje 14 dana ako ne koristiš GPS, znam vozit biciklu 2, 3 puta tjedno cca 2,5h s uključenim gps i onda ti padne baterija na 10 dana. Uglavnom nećeš pogriješiti s nijednim dobra su oba sata imaš puno recenzija na netu pa pogledaj, ja bi uzeo onaj koji mi se više sviđa izgledom.

Ja bi si kupio Xiaomi T-rex što izgleda kao G-shock, ali imam tri klasična sata koja nosim pa mi je glupo davat pare.

Ovisi što želiš raditi sa satom jer GT1 je koliko se sjećam bio smartband samo u obliku sata pa samim time zbog toga je imao odličnu bateriju a isto tako vjerujem i GT2.

Samsung na drugu ruku je "pravi" pametni sat sa daleko jačim HW-om te mogućnosti instaliranja aplikacije i ostalih sitnica.

U biti ako ne tražiš puno od sata i ako ti je recimo da se možeš javiti na njemu i da ti dolaze notifikacije dovoljno (uz poneko malo štucanje po meniju) onda je taj Huawei za tebe

Šta znači "pravi" pametni sat?? Jedino što huawei nema u odnosu na ostale je to što ne možeš nijednu drugu app stavit gore, ako ga to odvaja od toga da nije "pravi" pametan sat onda nije. Ali zato to nadoknađuje s odličnom baterijom, a vjerujem mi da to jako dobro dođe jer danas svaki k moraš puniti pa barem da si sa satom malo slobodniji.

Ako očeš bateriju onda ne Samsung, ako te nije brige što moraš puniti mob svakih 2 dana onda Samsung.
                    Ja kad san kupova Samsung je po svemu bio bolji osim baterije tako da san uzeo njega.
                    Pogledaj recenzije odi do dučana pa pogledaj u živo i odaberi, ja se na svom satu mogu javiti pisati poruke a mislin da to na Huaweiu nije bilo moguče ili se varam...