Shooter
Realno kad pričamo o takvim igrama od 100tinjak sati, prvih 3-4 ure, pa i prvih desetak ti često stvarno neće dat pravu sliku o glavnini igre. Ni po pitanju kompleksnosti gameplaya, ni smjeru i kvaliteti priče, ni sadržaju svita.
Vjerojatno je to istina, ali ja iskreno govoreći mogu odmah skužiti da li je to nešto što meni odgovara ili ne. Rijetko kada fulam po tom pitanju.
pa ćeš povremeno i guštat u takvim obrocima ali nije kvalitetna spiza kojoj ćeš se vraćat niti na kojoj valja bazirat prehranu.
Meni je jednostavno nemoguće da odem u McDonalds nakon što sam probao pravu hranu u dobroj konobi. Kao što i ovdje ne mogu prihvatiti AC ili nešto slično, nakon što sam odigrao RDR2 i slične kvalitetne naslove tog tipa.
Nemam volje da igram nešto sub-par u odnosu na ono što sam već igrao. Neće mi ispuniti očekivanja, kada upravljaš likom, vidiš interakciju, kvalitetu ostalih stvari...ma sve je to razinu-dvije od onoga što sam igrao prije 2 godine. Kako ja tu onda mogu uložiti lovu i nekih 40-50 sati? Ne mogu i ne želim.
Kao što ne možeš jesti neki fast food kada dođeš u neke godine. Ne ide, tijelo ti to odbija.