Ova tema me potaknula da upalim svoj primjerak još uvijek žive jedinice jer me užasno kopkalo što se konkretno nalazi na memory kartici.
Za 4 slota Tarzana okrivljujem sestru kojoj sam dao jedinicu nakon kupnje dvojku. Sjećam se da je izbila drama nakon sto mi je izbrisala Driver 2 save file. To me do danas boli. Medal of Honor 90% mi je vjerojatno najstariji save file na kartici. MoHU mi je bio u prvih pet igara koje sam dobio. Kula World, Crash Bash, Crash 1 i 3, Bugs Bunny: Lost in time, nastavak Bugs & Taz i Hercules su preostale igre.
Što se tiče najigranije igre, definitivno Driver 2. Koliko sam sati potrošio istraživajući Chicago i Havanu. Pronalazak Minnie Morriss u Havani ispod zemlje i žuti Buick s crtama na haubi na stadionu u Chicagu sam slavio tjednima. Bez interneta i ikakvih smjernica, skriveni auti su bili samo mit i legenda dok ih ne bi našao. Tek poslije sam nabavio prvi Driver i bio sam toliko ispraksiran u vožnji da sam iz prve prošao garažu. Vjerojatno moj najveći životni uspjeh.