Ovo su mi dva prva iz povijesti s YouTube, no gledao 20tak recenzija, čitao članke, "best TV for gaming 2020" i nema te gdje LG nije prvi izbor, ako misliš da nije, slobodno napiši zašto, do Božića ima, mogu još se predomisliti...

Bojko77
    nisi pisao da je LG najbolji za gaming, već da ima najbolju sliku - nema.

Ali ako ćemo o tome da li je najbolji za gaming - je. Ponavljam - LG CX je trenutno najkompletniji TV za ljude koji žele ići na next-gen konzole.

Fico
    Thanks buddy!! ❤️

JoelDrake
    Evo, i s tobom se slažem - crna boja je bolja na OLED-u. Brightness je jedino bolji na QLED-u.

Bojko77 posebno po input lagu...

I ovo je netočno. Neki Samsung modeli imaju niži input lag.
    Vjerojatno si mislio na response time, što i nije toliko bitno.

Tzereen - pa dobro, pa na gejmning portalu sam, mislio sam da se to podrazumijeva za gejmnig, a ostalo je YouTube i anime, nažalost horiblesub je umro, sad je erai-raws...

JoelDrake - di i taj snimam, jedino master card za 20% popusta, a ja na Visi, no čekam Black Friday, nadam se dobroj ponudi....

Bojko77 mislio sam da se to podrazumijeva za gejmnig

Ok onda. Ako imaš para, dobar odabir.

JoelDrake - super, ovo su samo još potvrde toga što čitam/gledam po recenzijama.....

HCMAA kupio u lipnju sony xg9505 od 65" to se bude koristilo dok ne dođe ps6...za sada jedino što znam da sljedeći tv mora biti minimalno 75"

između većeg lcd i manjeg olef za istu cijenu...veće je bolje

Možeš mi molim te reći s koje udaljenosti gledaš 65-icu?

Znači, točno od ekrana TV-a do tvoje glave....

Gledam koju veličinu da sada upiknem na BF, naginjem 65-ici, pa me zanima tvoje iskustvo iz prve ruke.

Hvala unaprijed

Evo dvojbe za malu raspravu...

Da li li uzeti 55 incha LG CX... cca 9800kn
            Ili ići na Sony 65X9096H .... cca 9000kn

Cijena im je tu negdje, trenutno je razlika 800kn, jer je CX na ekupi na BF popustu.
            Dok Sony ima tu cijenu u dućanu već neko vrijeme(kao na popustu je)
            A ako i on bude negdje na BF popustu, onda će ići na nekih 8000kn, a to će već biti razlika u cca 2000kn.

Što se tiče veličine sobe, TV sam razmišljao staviti na zid.
            Od zida do trosjeda gdje će mo sjediti/ležati ima max 3m, možda i manje, negdje oko 2,8m.

Torla za početak, o veličini...
              Za tu udaljenost definitivno 65". Vjeruj mi, nije preveliko. Čak i 75" bi bilo super, al njihova cijena je previsoka.

A ova dilema - mali OLED ili veliki LED je i meni aktualna.
              Kažem, činjenica je da OLED ima nekoliko prednosti, ali uz minus rizika od burn-ina, tu je i ta s malim ekranom.

Sony ima ovu cijenu još 2 dana. Ne znam hoće li nastaviti s njom i početkom 11. mjeseca. Za BF bi trebali biti najbolji popusti, ali konzola dolazi tjedan dana prije toga 😃 Pitanje je hoćeš li moći čekati 😃.

JoelDrake
                Pa nikad neće ni OLED nadmašit crne na CRTu pa ne vidim baš rulje sa CRT telkama više.

Tzereen Torla za početak, o veličini...
                Za tu udaljenost definitivno 65". Vjeruj mi, nije preveliko. Čak i 75" bi bilo super, al njihova cijena je previsoka.

A ova dilema - mali OLED ili veliki LED je i meni aktualna.
                Kažem, činjenica je da OLED ima nekoliko prednosti, ali uz minus rizika od burn-ina, tu je i ta s malim ekranom.

Sony ima ovu cijenu još 2 dana. Ne znam hoće li nastaviti s njom i početkom 11. mjeseca. Za BF bi trebali biti najbolji popusti, ali konzola dolazi tjedan dana prije toga 😃 Pitanje je hoćeš li moći čekati 😃

Da, za Sony piše da akcija traje još koji dan.
                To mi i je dvojba, da li kupiti sada ili čekati BF i nadati se još boljoj cijeni... To je sada lutrija...

Vezano za novu konzolu i, ne kupujem je odmah tako da mi vezano za to nije žurba.

Žurba mi je jer se vraćam u stan i htio bi uzeti drugi TV, da mogu bezbrižno igrati TLOU 2.

A i novi TV ide u dnevnu sobu, tako da ću i dalje igrati na starijem Sony modelu.

Torla ajmo opet iskreno, ja bi osobno čekao BF.
                  Strpi se još malo i za članak s konkretnim savjetima.