https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/qled-tv-samsung-qe65q95ta-2020-uhd.html
Evo go, po mom mišljenju najbolji izbor za mene... što mislite? Bio sam za Lg, i došao taj post oko trošenja ekrana i burn in, hvala forumašu pravednik, vidim na forimima da po pouzdanosti Lg nije baš na vrhu, naprotiv, po njemu su na dnu, dok sam čitao išao sam više na best a ne pouzdanost i problemi... večina vlasnika ne bi trebali imati probleme, ako mijenjaju kanale redovito i nemaju statične slike duže prikazane, poseban je problem logo istih kao HRT ili MTv, to uništi ekran, ma ono, totalno ubilo odluku za tu marku, stavim mjesec dana gledati svjetsko i ode ekran jer sam dnevno gledao HRT 6 sati ili cijeli dan gledam MTv, što se zna desiti... tako da ostajem uz poznatu marku koju kupujem više od 10 godina a to je Samsung, ovaj model vidim je odličan i ima "connect box" što mi je bitno, kad ode na zid problematično je doći do spojeva za USB ili HDMI... jedini nedostak je da ima jedan HDMI 2.1, ali kako ne planiram osim konzole PS5 kupiti a da treba taj tim konekcije, nije mi problem... Ukratko, što mislite? Ima li još koji znalac oko nečega što ja neznam? A akcija je do kraja godine i planiram za Božić... lp