maverick ja bih volio sresti na ulici te sto prijete smrcu na twitteru zbog svakog sranja, dobro nasamarati i baciti ih u zoloski vrt izgladnjelim lavovima. ovo je sada vec stvarno uzelo maha.
fensisuperstar maverick ti koji se prijete smrću ne izlaze na ulicu 🙂 i može te biti sram. Zar bi stvarno jadnog lava nahranio sa takvim seljačinama .D? Radije kupit kod stanića dobar komad mesa^^
maverick fensisuperstar ma bas mi je mucno to citati. onoj gal gadot prijete smrcu sto ce biti ''nova'' Kleopatra, prijete Drckmanu, prijete sad ovima. really jebote?! imas i pravo, steta lavovima pokvariti probavu sa takvim trulim mesom.
Chaky Stvarno uzas. Ne znam jesu ljudi toliko bolesni u glavu da ima je glavna preokupacija u zivotu Cyberpunk 2077 (posebno uz trenutno stanje u svijetu). A s druge strane 100 radnih sati tjedno je ludost. I radije bi da se odgodi igra za pola godine/godinu, nego da ljudi ginu pod tim rezimom rada. Za to nitko ne prijeti.
buz Ja sam im samo zaprijetio da ću im noge polomit svima tamo u Poljskoj, nisam monstrum da prijetim smrću.