Fico Flipper AC ima svoju publiku i odlicno bi se prodao, no sada je takoreci glavni multiplatformski launch naslov. Igra ce prodajno rasturiti.
maverick buz bas to. jos ce biti najjace kad izadje bugovita u vraziju mater. cini se da cu stvarno uzeti valhalu na kraju.
foggy gusterko to nije vijest, to ce nam se svima desit 😃 Ih, ne dira me previse, ionak sad krece navala naslova, nek jos vise pomaknu.
Flipper Ne sjećam se kad je jedna igra pozlaćena, pa odgođena. To se čak ni LawBreakersu nije dogodilo.
weky Cyberpunk je najavljen 2012 Teaser je izašao 2013 Prvi pravi trailer 2018 Na E3 2019 su rekli da izlazi 16.4.2020 Odgođen na 17.9.2020 Zatim na 19.11.2020 Na kraju na 10.12.2020 Next gen najavljen za nepoznat datum u 2021. Tek nakon next gena dolazi multiplayer komponenta. Zasad isto 2021. Čisto da imate sve datume i godine na jednom mjestu.
Flipper Mislim da razvoj koče Xbox One i PS4 verzije. Uz naravno masu drugih čimbenika, ali stvarno ne znam kako će ova igra raditi na PS4 i Xbox One base konzolama.
pravednik Prije otvaranja posta mislio sam da Fenix radi sprdačinu, ozbiljno. Također ozbiljno mislim da je ovo jadno i smiješno, jedna velika kompanija nebi smjela dopuštati takve preinake. Njušim otkaze nakon launcha. Jeli ovo novi Duke Nukem Forever? 😂😝