Last of us part 2 sta sma ja presao

Tzereen
Pa kad mogu samo jednu odabrati. Cemu nabrajati 5-6 igara koje imaju dobru pricu, kad treba preporuciti samo jednu igru.
Ista stvar za najbolju igru generacije. Uzasno tezak odabir. TLOU2 mi je top, GoW mi je top, Automata ima najbolju guzicu, Horizon mehanicke dinosaure, ...

Auh... Teško, teško... Teško da se tu može odabrati samo jedan kandiat, ali ajde kad već biramo.

GoW
Persona 5
NieR: Automata
Red Dead Redemption 2

yakuza_stinger pa znam i sa tim mindsetom ulazim igrajuci iste i ne kritiziram likove i pricu, ali isto tako ne lupam da je prica pomakla granice i da je posebna i sta ti ja znam kakve insinuacije.

Jos mi najjace kad netko odvali za neku igru "nisi shvatio pricu" to me dotuce lol.

Nes ti pisca i pisanja kada nije u stanju napisati scenarij u kojem plot armor ne mora 10ak puta spasiti glavnog i sporedong lika samo u svrhu cega? Plota? Pa da je vjest i kvalitetan ne bi se doveo u takve situacije i to konstantno koristio do granice da bude apsurdno i smijesno. To vrijedi za bezbroj igara i filmova.

Ali povlacim se jer necu ja nikoga uvjeriti u nesto sto je njemu vrhunac i neka mu je i neka uziva i zelim mu jos milijun TloU, Niera, rdr-a i slicnih igara.

chono7
    Idem ti dat lajk za Hellblade jer način na koji je ta igra ispričana je stvarno hvalevrijedan. I onda pročitam post do kraja. Pa šta da ja sad radim?

maverick i zelim mu jos milijun TloU, Niera, rdr-a i slicnih igara.

Nadajmo se, ali to su ipak jako visoka očekivanja.

Shooter ne mozes me kriviti za ukus i misljenje 😁 To uopce nije objektivno sto sam napisao, samo onako kako sam dozivio.

weky meni odlična igra i priča, ali pretjerano komplicirana da bih je svrstao na ovu top listu.

Meni je Hellblade bio zanimljiv prvih nekoliko sati, ali s vremenom se otkrije nedostatak ikakve raznolikosti u gameplayju te me to baš počelo smetati. Nisam protiv walking simova, no ovdje nema niti puno mesa osim konstatnog bombardiranja psihodelijom i simbolima bez puno supstance, slično kao Layers of Fear u tom pogledu. Baš sam razočaran ostao.

Neću birati svoje favorite jer mi mnoge igre imaju kvalitetnu radnju i ne želim izdvajati, pa se iz istog razloga ne želim javljati u temi za igru generacije. Ovako na prvu mi padaju na pamet Disco Elysium, Soma, RDR2, Observer itd.

weky meni iako ne najbolja, vjerojatno najdraza prica ove generacije. Kojima je uvjek znao napisati kompleksnu pricu iako ne i savrsenu.

maverick Bome, kompleksna je dobar pridjev. I dalje ne spavam mirno.

BioShock remastered. Ako se računa. 😅

Heat Denied! 😃 Pogresni glasovi idu za Personu 5 ili NieR, biraj

Resident Evil VII mi ima odličnu priču i neočekivan rasplet. Glas ide njemu.