Tzereen Zero Ako nije HDMI 2.0, mislim da neće. Teoretski bi čak i 1.4 mogao, ali nisam siguran hoće li.
maverick Zero nema razlike izmedju 100hz i 120hz tv-a. Jedno je za EU, a drugo za USA trziste. Isto kao PAL 50 i NTSC 60 to su jednostavno standardi. medjutim svaki tv je dizajniran u proslosti da prikazuje 60hz pa i EU koji su reklamirani pod 50, a ista stvar je i sa danasnjim 100/120hz. Dakle tvoj 100hz tv je teoretski sposoban prikazati sadrzaj u 120 hz i 120fps-a.
JoelDrake Zero Ma to su ti oni tada nabijali te Hz samo marketinški trik, imao sam Sony W705B jedan od najboljih FULL HD tv-a za gaming pa je bio 60Hz!
Zero Tzereen Ma iskreno, vrijeme mi je za upgrade odavno. Na 1080p i 32 inča patim se strašno s čitanjem teksta u nekim igrama. Na PS5 i veće rezolucije ne želim ni pomišljati na ovoj dijagonali i kad bi bilo moguće. Ide zamjena za ovaj TV čim se dokopam PS5 ili kad bude zgodno. Bez obzira što i danas ima super sliku i što je tad koštao 8 milja, vrijeme ga je pregazilo u nekim segmentima.
buz Niš me ne zanima, ne patim ja na to. Uzeo sam početkom godine 55" Sony XF90 i to ću imat dok ne riknemo ili ja ili TV.
buz Tzereen E pa to nisam znao, zato sam i pitao. Ne kužim se baš u te detalje, vidio sam da je TV 60hz u nekim specsima pa sam mislio da to znači da ni u kojem slučaju ne ide na 120 fpsa. Mislim i dalje me briga za to, ali čisto da znam. 😃
Tzereen Zero znam. I ja sam u sličnoj situaciji. Iako je moj veći od tvog. 46". I bio je isto genijalan model, a i danas je. Od dizajna, preko gorila stakla, do slike. Ali, ja bi zbilja barem 65" sad. 😀 I 4K. I odličan HDR.
Tzereen buz sorry, izgleda da sam nešto zeznuo. Kaže: 1080p (30, 50, 60 Hz). Čudno. Provjerit ću još jednom.
Tzereen buz ok, ipak može. Očito im specke na službenim stranicama nisu dobre. Displayspecifications i Rtings su potvrdili 120Hz.
Tuhy Na njihovoj stranici nema slike tog steelbooka. Ne vjerujem da je onaj koji ide uz Ultimate ediciju. Jer ak je, ja ću ga samo radi toga kupit... 😃😃 MK11 idiot, šta ćeš
pravednik Dal ne čitate? 120 frejma bude u 1080p, znači sa HDMI 2.0 to moreš vrtiti. Točan model napišite u rtings i pogledate stavku supported resolutions.
JoelDrake pravednik Ali ono najbitnije je što je neke zanimalo da li njihov FULL HD TV prikazuje 120hz ne, jer nema FULL HD tv-a s 120Hz podrškom pa će pri toj rezoluciji to iskoristiti samo oni s 4K modelom!
maverick Mislim da je za konzolase 2.1 skoro nebitan. Jako sam skeptican da ce neka AAA igra ici u 4K@120fps da bi se taj prikljucak isplatio. Ne govorim o kvaliteti panela, cisto o 2.1 hdmi. To ce biti rezervirano za jako mali broj bogatuna koji su u mogucnosti sloziti takav pc.
Tzereen JoelDrake izgleda da nisi čitao što smo sve pisali. Full HD TV-i s panelom od 120Hz mogu prikazati 120Hz, 120FPS sadržaj! Edit: @JoelDrake uz to, prestani double i triple postat, već nauči koristiti Edit, Reply, Quote i ostale funkcije.