Chaky Sony me iznenadi svaki puta kako moze sjebanu stvar jos jace sjebati 🤯 Ulogiram se preko PC-a na PSN. Na stranu sto mi od bjeline ispale oci (PS5 je bijel, pa valjda na to ciljaju). Kliknem Deals, Halloween, i dobijem hrpu malih slicica na 3 stranice. Nema filtera, nema bar osnovnog sortiranja po abecedi ili ne daj boze mozda sortiranje po cijeni. Ono Holy Fuck!
DarkPunisher Uzas je novi store, nema imena ispod igri, nema sortiranja, filtera...puno praznog prostora sve bijelo...nadam se da bude na konzoli bolje.
Fenix Sad je i meni došao. Ovo je u ovom trenutku užas i vjerojatno najgori veliki digitalni store na internetu. Stvarno se nadam da ovo nije konačna izvedba, odnosno da nisu gotovi s migracijom svega.
Chaky Stvarno se nadam da je ovo nesto prijelazno. Nemam ni one sekcije s PS plus djidama sto idu free. Neki starter packovi, avatari i sl. Ili mozda ja ne znam naci. Uglavnom uzas.
DarkPunisher maverick meni je katafakingstrofa, cak je i eshop preko weba bolji. Vec vidim tvoj rant cim ti dode novi 😆
DarkPunisher Izgleda ljepse ajde, ali funkcionalnost...strasno stari moj, toliko toga fali da ja ne vjerujem kak je neko to pustio u public.
maverick nepopulatno misljenje, ali meni su boxov i epicov store najbolji. japanci su katastroficni oduvjek bili.
maverick foggy suti, dosao je i meni novi ps store. bolje da nisam provjeravao. nece nam ni sanduk vina pomoci. Fico ne znam jesi pogledao novi ps-ov, nije ovako ruzan kao Nintendov, ali ja nemam pojma sta se dogadja na njemu. pogubljen sam.
Matador Obavio prvi shopping u novom Storeu preko browsera. Trabalo mi dobrih 10 minuta da probam doći do PS+ igara bez searcha, na kraju morao searchati... Vrtio se u krug kao na šalterima u državnoj službi, taman našao PS+ igre, klikne "Preuzmi igre" ili tako nešto, a to vodi na home page Storea. Toliko o intuitivnosti.
Fenix Sad si me ponukao da probam i ja isto pokusat. Kod mene sasvim ugodno iskustvo. Subscriptions, NFS, add to cart, purchase. Ali s druge strane za neku normalniju kupnju totalno nepregledno. Najčudnije od svega je da nemam sorting opciju.