weky prvo idu beta testeri. Dok gospoda (ja) dobije, biti ce ispolirano do ibera

maverick S casom vina u ruci, docekat cemo speglani webshop pa cemo se prolit po njemu.

foggy suti, dosao je i meni novi ps store. bolje da nisam provjeravao. nece nam ni sanduk vina pomoci.

Fico ne znam jesi pogledao novi ps-ov, nije ovako ruzan kao Nintendov, ali ja nemam pojma sta se dogadja na njemu. pogubljen sam.

Obavio prvi shopping u novom Storeu preko browsera.
      Trabalo mi dobrih 10 minuta da probam doći do PS+ igara bez searcha, na kraju morao searchati...
      Vrtio se u krug kao na šalterima u državnoj službi, taman našao PS+ igre, klikne "Preuzmi igre" ili tako nešto, a to vodi na home page Storea.
      Toliko o intuitivnosti.

Sad si me ponukao da probam i ja isto pokusat. Kod mene sasvim ugodno iskustvo. Subscriptions, NFS, add to cart, purchase.

Ali s druge strane za neku normalniju kupnju totalno nepregledno. Najčudnije od svega je da nemam sorting opciju.

Da, kasnije sam skužio da sam zapravo kopao po meniju stranice, a ne po Storeu. Još jedan razlog tašto mislim da je loše izvedeno.

Sort im je tako i tako užasan. Najbolje mi je kad igre na sniženju sortiraš po cijeni, a onda ih on sortira po cijeni od prije sniženja. 😃

Matador
        Da, jedino sam koristio sort po abecedi. To je radilo. I filter po konzolama (PS4/Vita/PS3).

8 dana kasnije

Vau, jako informativno koje popuste imam kao PS+ pretplatnik na PC-u.

Meni nema cijena ni popusta ni opcije da stavim u košaricu.. ništa dok sam ulogiran. Čim se izlogiram pojave se cijene i popusti.

Dečki, "Cijena nije bitna, kupuje se!". 😃

Danas se dobio Store, pa mi izbacuje cijene pokraj slicica dok sam ulogiran 🤯

Ja ne kužim.
          Kolko se mi u firmi jebemo da nam UX bude što bolji i onda jedan Playstation napravi ovakvo govno.