Icek stari je još uvijek, do 26.10. bi valjda svi trebali imati novi

Jesu ovde neki napravili dramu za Store dizajnom,sigurno da će je ispeglati ali ako ću kupovati igre šta me boli briga kakav je dizajn Store-a .Neću gledati u dizajn kad budem igrao ili neću sjediti i stalno buljiti u PS Store xD Mene brine PS5 kakav će biti kao konzola.

Sony me iznenadi svaki puta kako moze sjebanu stvar jos jace sjebati 🤯
Ulogiram se preko PC-a na PSN. Na stranu sto mi od bjeline ispale oci (PS5 je bijel, pa valjda na to ciljaju).
Kliknem Deals, Halloween, i dobijem hrpu malih slicica na 3 stranice.
Nema filtera, nema bar osnovnog sortiranja po abecedi ili ne daj boze mozda sortiranje po cijeni.
Ono Holy Fuck!

Uzas je novi store, nema imena ispod igri, nema sortiranja, filtera...puno praznog prostora sve bijelo...nadam se da bude na konzoli bolje.

Sad je i meni došao. Ovo je u ovom trenutku užas i vjerojatno najgori veliki digitalni store na internetu. Stvarno se nadam da ovo nije konačna izvedba, odnosno da nisu gotovi s migracijom svega.

Stvarno se nadam da je ovo nesto prijelazno. Nemam ni one sekcije s PS plus djidama sto idu free. Neki starter packovi, avatari i sl.
Ili mozda ja ne znam naci. Uglavnom uzas.

meni ovako izgleda. ne kuzim sta se tu promjenilo?

Mislim da se tebi još nije promijenilo.

Izgleda ljepse ajde, ali funkcionalnost...strasno stari moj, toliko toga fali da ja ne vjerujem kak je neko to pustio u public.

nepopulatno misljenje, ali meni su boxov i epicov store najbolji. japanci su katastroficni oduvjek bili.

Koja je uopće fora da deployaju store 10 dana? Šta ne bi to trebalo biti odma i za sve?

weky prvo idu beta testeri. Dok gospoda (ja) dobije, biti ce ispolirano do ibera

maverick S casom vina u ruci, docekat cemo speglani webshop pa cemo se prolit po njemu.

foggy suti, dosao je i meni novi ps store. bolje da nisam provjeravao. nece nam ni sanduk vina pomoci.

Fico ne znam jesi pogledao novi ps-ov, nije ovako ruzan kao Nintendov, ali ja nemam pojma sta se dogadja na njemu. pogubljen sam.