Bolji je trenutno ovaj koji imamo
Ovako novi PS Store izgleda na desktop browserima
Može izgledati kao drek što se mene tiče, samo da je intuitivan i da je dobrih popusta što više.
Baš, bitno mi je da pretraga nije gora od penzionera u redu za banku, i da ne šteka kao 3 isusa kad ga upalim. Za design me baš briga. Trenutni store je sramota za story jebenog sonya, ruglo i tehnički užasna aplikacija, za mobilne da ne govorim.
Nek bude brz, efikasan sa popustima.
Za izgled nikad nisu bili na razini što je čudno je japanci su inače estetski/dizajnom ispred ostatka svijeta.
Dobro izgleda.
Jasno, čisto i bez nepotrebnih gluposti.
Light mode i dark mode je viječna debata, ali light mode je više inline sa trenutnim dizajnerskim smjerovima.
pravednik japanci su inače estetski/dizajnom ispred ostatka svijeta
"nema screenshotova ni trailera na stranicama igara, nema veličine downloada, nema wishliste, nema naprednijih filtera ni sortiranja, a i rezultati pretraga su i dalje loše prikazani" - sve ovo samo potvrđuje katastrofalni "posao", pa koji bivši EA menađer vodi Sony od kad su uredi prebačeni u USA? Vrnite se nazad u Tokyo, neka u stilu Jakuze neko se skrati za prst, i krenite reboot cijele priče nakon preseljena ureda....
- Uređivano
DarkPunisher bezveze al i dalje bolje od nintendovog eshopa i boxovog marketplacea, makar to nije tesko.
da ova dva su uzas, ali eShop i boxov barem imaju i dalje wishlist. takodjer search engine je bolji na xboxovoj internet stranici nego ps-ov. switch store na switchu je usporen ko usporeno govno. u danasnje vrijeme kada sve leti na windowsima i androidu/linuxu, ove tri kompanije su sa svojim storeom i suceljima zaostali u ranim dvijeiljaditima.
maverick potpisujem od rjeci do rjeci.
Stvarno je pomalo sramotno
- Uređivano
Šta ste se uhvatili wishlistom jebote.
Postoje dva razloga zašto su ga makli.
- Nitko ga nije koristio pa su ga makli
- Privremeno je otišao na redizajn skupa s novim Storeom
- Zašto radite dramu oko ovakvih stvari? Bitno je da radi glatko.
I wish for a wishlist.
- Uređivano
Nexus Nitko ga nije koristio pa su ga makli
kako ti to znas?
Nexus Privremeno je otišao na redizajn skupa s novim Storeom
nisam znao da se mora potpuno ukloniti dok se radi redizajn
Nexus Zašto radite dramu oko ovakvih stvari?
nitko ne radi dramu. sigurno ljudi nece odustati od kupovine konzole samo zato sto nema wishlistu, ali isto tako imaju pravo biti ljuti ako je maknuto nesto sto nema razloga biti maknuto.
- Uređivano
Kako ti to znaš
Pa ne znam, niti tvrdim da znam. Kažem da Sony ima podatke o tome koliko se koristi wishlist koji je btw SAMO dostupan na desktop verziji Storea koji koristi jako mali broj korisnika. Dao sam potencijalni razlog.
Nisam znao da se mora potpuno ukloniti da se redizajnira
Pa ovo je Sony, oni uvijek kompliciraju. Mi ne znamo što oni točno rade.
Nexus - wishlistu koriste svi koji redovito kupuju igre, svi, to što Ti ne koristš, to ne znači ništa, osim da ne kupuješ često, ja imam trenutno 40tak naslova koje pratim, doslovno svaki dan ujutro otvorim, i vidim što se nudi, pa na https://psdeals.net/it-store/discounts?platforms=ps4&type=all (gdje sam od danas sastavio listu) i provjerim dosadašnje popuste... oni ukidaju jer im je do pohlepe, tj da ne pratiš ono samo što te zanima, nego da gledaš redovito i ostale posute pa ubodeš naslove koje inače najvjerovatnije ne bi kupio, eto jučer tako listao i kupio Murdered: Soul Suspect za 2€, koji najvjerovatnije nikad neču niti igrati, znaju oni što rade, a to nije u interesu igrača, kao i najave da igrači "žele" igre od 80€ u trajanju od 10 do 15h... ili onaj EA kako igrači baš žele mikrotransakcije po njihovim istraživanjima... zato molim, ako večina igrača želi wishlistu onda treba biti to jasno, uostalom zar opcija više nije bolje, neovisno tko ju koristi ili ne?
- Uređivano
S obzirom da je wishlista samo na PC-u vjerujte da ju većina igrača ne koristi i Nexus je tu sigurno u pravu. No, stvar je u tome da je Sony u krivu ako ju generalno makne i ne stavi unutar store sučelja na konzoli jer je to nešto što je potrebno čak više Sonyu, nego nama.
oni ukidaju jer im je do pohlepe, tj da ne pratiš ono samo što te zanima, nego da gledaš redovito i ostale posute pa ubodeš naslove koje inače najvjerovatnije ne bi kupio,
To nema apsolutno NIKAKVOG smisla. Sonyu je u interesu (kao i MS-u, Nintendu, Valveu) da prodaje igre NEOVISNO koliko one koštale.
Znači zašto ne bi Sony uzeo lovu OD TEBE za tih 40 igara koje ti imaš na wishlisti? Zašto? Zato što su pohlepni? Onda bi ti prodali to pod svaku cijenu.
Ljudi, nemojte bubati. Wishlista je isključivo na PC verziji Storea koju JAKO malo ljudi koristi. Uostalom pogledaj usage korisnika koji browsaju preko mobitela, desktopa i slično.
Vjeruj mi, jako malo ljudi je na desktop verziji Storea. Ja pogledam tu i tamo, onu mobilnu aplikaciju valjda nitko živ ne koristi koliko je očajna.
Wishlista treba biti ubačena direktno na konzolu, a ne na ovaj način kako je bilo do sada.
- Uređivano
A jel se vrti taj store u 60fps-a? Mislim pitam jer vidim da tu ima puno igraca koji upale konzolu i onda 2 sata gledaju u stranice ps storea i krecu se po izborniku jer je to najbitnija stvar i najbolja igra sama po sebi.
Nexus - opet ponavljam, nije istina da ju jako malo ljudi koristi, ne znam s kojim ti PS igračima komuniciraš... to je prvo. Drugo, samom sebi si nedosljedan u upisima, i slažem se za wishlistu i na konzolu i PC/Android storeu... Jako puno ljudi ju koristi, odeš na tu temu na neki drugi forum, posebno USA i vijdet ćeš koliko "malo" ih koristi, a oko toga da Sony nije pohlepan... dalo bi se, ukratko puno želi wishlistu i uopće nije imalo smisla ju maknuti, već naprotiv dodati tu opciju i za konzolu, i opet oko smisla nesmilsa što Sony radi zadnjih par godina, friško ti je ono s party što su izveli s novom nadogradnjom sustava PS4... a prije više od godinu dana su rekli kako PS5 neće biti retrokompatibilna s prijašnjim igrama, pa ih je XBox išamarao i promjenili su stav, tako da....
- Uređivano
@Bojko77 Pogrešno, očito ne razumiješ trendove koji su već godinama prisutni. Manjina browsea po webu ako imaju aplikaciju, a pogotovo uređaj ako postoji kao što postoji u ovom slučaju. Preko dekstopa ni u ludilu gotovo više nitko ne surfa. Podaci o internet usageu ne lažu, možeš se ti okrenut na glavu ako hoćeš, ali podaci su neumoljivi. To što ti koristiš i entuzijasti s nekog foruma upravo to ne vrijedi pišljivog boba. Većina korisnika nisu entuzijasti kao mi po forumima i sigurno ne pretražuju igre preko weba, već na samoj konzoli. To je jednostavno tako, možemo se mi tu raspravljati do preksutra, ali stvar je jednostavna. Pogotovo jer je Sony zakomplicirao logiranje preko weba i aplikacija, stalno bi mi se odlogiralo samo pa opet upisuj podatke ispočetka, bilo je najviše user friendly to na konzoli odrađivati. Uopće nisu potrebni dodatni podaci i statistika da se dođe do tog zaključka. A budi siguran da nam ih Sony sutra da da bi se potvrdilo ovo što Nexus i ja pokušavamo reći.
Nexus Vjeruj mi, jako malo ljudi je na desktop verziji Storea.
ja sam stalno jer je ps4 verzija broken stekavo smece i imam laptop stalno kraj sebe tak da je brze ga pokrenuti iz standby i otici na store nego drkariti po sonyu i njegovom nezgrapnom sucelju.
buz Pogotovo jer je Sony zakomplicirao logiranje preko weba i aplikacija, stalno bi mi se odlogiralo samo pa opet upisuj podatke ispočetka
meni se to npr uopce ne dogadja i stalno mi je ulogirano