wooddiebone I ja ne pljujem po igri.
Pričam zašto sam skeptičan prema njoj. Saznao sam dovoljno stvari da znam da me igra ne zanima.
I to je sasvim u redu. I ja prikupim informacije i na temelju njih znam hoću nešto probat i igrat, ili ne. Ali onda nije fer da ideš dalje i iznosiš te stavove u svezi igre i kakva je ona u smislu oblika u kojem je vani; jerbo, 30-40h možeš uložit ako ti se igra nešto takvo, dobit ćeš priču, sladunjavu grafiku, zagonetke, svašta nešta i nećeš apsolutno osjetit pay mehanike do te satnice. A nakon toga možeš primjenit to što govoriš. Tak da si malo u sivoj zoni, ali većinom se slažem oko stavova koje navodiš. Ako si probao stotinjak F2P igara, čoeče, pa tebi je to najdraži žanr onda 😃
Problem je što ima previše igrača koji keširaju na ove modele, isto kao što trenutno nemaš stan u Zagrebu po normalnoj cijeni - dok je potraženje, evo vam na.
Puno toga ste ovdje rekli, dosta toga je stvarno točno i slažem se, meni je ovo prva F2P igra kojoj sam stvarno dao priliku i nisam se razočarao. Ne mislim uložit miljardu sati, zanima me do mjere u kojoj mogu uživat. Mislim da je to i poanta, a u konačnici ovaj model je korov koji se preslikao u cijelu industriju, jer donosi PARE, a pare su kao što ste rekli, jedina stvar koja je izdavačima i developerima bitna. Kako svi kopiraju druge igre po pitanju nekog gameplay-a, tako vide i ovom mjesto u njima, to je tak cock je.