foggy Fenix Haha pa da, samo će najednom bit sve kinesko i bolje od konkurencije 😃 Ovo me baš dugo već zanima, samo sam čekao da dođe kod nas. Bit će igranja hohohoho.
Tzereen yakuza_stinger složio bih se, da. Tehnika, metoda, kamera dodaju malo slovo u prefiks (aRPG, cRPG), zemlja podrijetla veliko (JRPG, CRPG, KRPG).
Flipper Šta je ovo? 😯😯 Vidio naslov igre, nije mi se dalo ni otvoriti temu. Vidio gameplay...i baš mi se igra ovako nešto. Jel nije nikakva Souls pizdarija već normalni akcijski RPG? 😀
foggy ChinaRPG, CRPG 😃 CARP, Chinese Action RPG 😃 Meni ovo upalo u oko čim sam čuo za igru, od tad je pratim i evo je i u nas. Al će se pušit iz moje katane.
Flipper foggy ma spricanje iz tvoje katane. 😂 Nego javi je li Souls težina. Ako je...nemam volje. Ako nije...imam volje 😀
foggy Ma nije sigurno takva razina težine, ovo je baš neki fantasy cool RPG sa naglaskom na akciju. Ima nekih impressiona, vidi malo gameplay pa procijeni, zbilja mislim da nije HC
foggy buz Baš jučer prešao....Ma di bi igrali, pa ovo je prvi koji dolazi kod nas. Nemam pojma gdje bi još kineski išao učit i tražit te starije nastavke, to je sigurno teže nać nego ne.