prayer Apsolutno je gimmick jer ne donosi ama baš ništa gaming developmentu.
Ovo ću ti bookmarkat pa ću ti se kesit kad-tad. Developeri tvrde drugačije, Cerny objasnio zašto se praktički ništa nije promijenilo još od Jak & Daxtera. Tvoja izjava da je gimmick apsolutno pada u vodu. Iako je SSD postojao prije, mnoga uska grla su postojala da se nešto promijeni u developmentu igara, srećom, u manjoj mjeri XSX i Nvidia, u puno većoj mjeri Sony su to sad promijenili.
prayer A ček što je SSD prije koštao kao suho zlato da se gledao na njega kao svetinju? Daj molim te. Prije 5-6 godina sam kupio 850 EVO koji i dan danas radi, a bio je cijenovno itekako pristupačan. Opet, NVIDIA je uspjela softwareskom zakrpom ono što je Sony morao napraviti HW-om. Ako to nije sramota, ne znam što je.
Bio je pristupačan ak si kupio si 250GB
Da, koštao je. 1TB 850 EVO SSD je prije 5 godina koštao skoro 400$ ( vani, jel ). Ja sam kupio pretprošle godine 860 Evo 1TB za 1200 kn. Postoji povijest cijena i lako se provjeri, tak da ne pričaj bezveze. Nije baš bio dostupan svima. A pogledaj sad cijene za 980 Pro PCIE4 - 240$ .A da sam gledao na njega kao svetinju, nisam. Zadovoljan sam bio i sa SSHD onda još.
Cijena 500 GB SSD 850 Evo prije 6 godina :
850 EVO je u usporedbi s 850 PRO modelom značajno jeftiniji a opet nije toliko sporiji. Mi smo testirali 500GB verziju koja na tržištu košta od 1.800 kn na više, dok se 512GB 850 PRO SSD-i prodaju od 2.300 kn na više.
http://www.pcekspert.com/clanak/samsung-ssd-850-evo-transcend-ssd-370-test/?pg=7
Je, stvarno je SSD bio pristupačan svima