Fenix TexasFlood navodno se priprema next-gen nadogradnja (upravo pišem o tome), a moći ćeš je ionako standardno igrat na PS5.
TexasFlood Fenix Ma jasno, ali ne želim na petici igrati igre od četvorke ako će iste izaći i za peticu. Zato čekam Tsushimu i sad Crasha.
biver Djeluje prilicno dobro iako me ona mehanika sa prebacivanjem dimenzija podosta odbija. Nikad to nisam volio niti u jednoj igri.
foggy biver Sve je super odrađeno, stara škola i kapaljka "novog", baš je sve fino posloženo. Govoriš za maske i njihove sposobnosti?
biver foggy A vjerojatno, nisam gledao previse. I da su maske to bas ne volim u takvim igrama. Ja sam za sto jednostavnije platformere, meni je najbolji platformer Jak & Daxter jbg
foggy biver Pa nije da smaraju, ubačene su da malo podignu raznolikost u levelima i po meni je to dobro napravljeno. Da vidiš kak mozak radi kad rokaš R2 da shiftaš platforme, kaos živi. Jak je Jak, a ovo je Crash, tak je bilo od početka 🙂
biver foggy A u jedinici Crashu se ne sjecam da sam mijenjao dimenzije, bio je to taman jednostavan, a tezak platformer. Ja ne kazem da je taj dodatak los, kazem da je meni to odbojno, ne volim to i jbg sta da kazem.
foggy biver Jasno, i to je ok. Samo ti hoću reć da uopće nisu pushy i fino se igra. Nisu nametne i ima dovoljno platforminga i bez njih, pogotovo jer ima hrpa levela, pa čak i ovi koji se ponavljaju u Inverted modu su opet isti a drugaciji.
foggy weky Otkud tebi 19 prijatelja? Sad kad te vide da ne pališ onaj frkljik budu te se odrekli. Javi koliko ti je loš.
weky foggy Javi koliko ti je loš. Zajebo sam se. Odlična igra. Od početka sam se bojao da će zasrat Crasha nakon sto loših nastavaka, ali eto, ovo je baš Crash 4. U pravu si ti bio.