Hvala na lijepim riječima. 🙂
Flipper Osobno mogu shvatiti ljude koji su oko osmice davali, nekima će više nekima manje smetati zastarjelost gameplaya, ali tih 5.5 je nešto najbedastije što sam u životu vidio. Čak ni nakon što sam pročitao ta dva kratka odlomka koja bi trebala biti recenzija sam ostao zbunjen jer sam dobio dojam da uopće nije igrao istu igru.
chono7 Za tebe znam da ćeš imati nekih zamjerki. Primjerice, postoji tankanje auta, ali nema animacije, već se samo dogodi (pretpostavljam da su ih rokovi stisli) isto kao i to što unatoč težini, ona nije na razini originala, no to je nekako i za očekivati jer su se trendovi od onda promijenili pa time i gameplay. Međutim, radnja je odrađena na izvrstan način i svaka promjena je prirodna. Treba malo navike na likove za one koji su igrali original, ali čim se prepustiš tome da je ovo drukčija interpretacija iste vizije počneš uživati u tome kako je radnja ispričana. Stvarno vrlo dobra, za mene i odlična igra te vjeran remake koji prepoznaje vrline i mane originala.