Miro Lv dižeš jako brzo ali onda te koču sa onim adventure rankom on je tu da bi grindao i igru igrao duuugo a u međuvremenu i kupio koji paketić.
Igra ima toliko valuta u sebi da neman pojma što je što i kako funkcionira mogli su to malo pojednostaviti, tamnice se isto tako otključavaju sa rankom a sve su grafički iste samo drugačiji raspored imaju.
Da, ja sam do lvl20 dogurao nakon valjda 3h igre. Igra je dosta darežljiva s EXP itemima i imam sve likove na oko 15, a sebe na 20. I onda gledam Adventurer Rank...6 haha. Jedva. I oke, digao sam na skoro 10, ali isto kao ni ti, pojma nemam koji currency je više za šta. Otvorili su mi se sve Shopovi u gradu i ima stvarno svega, a već vidim da me direkt vodi da trošim peneze jer nema dovoljno ovih "bitnih" itema. Neki su za Tier 2 oružja, a takvi su skupi. No, ne vidim potrebu kupovat jer iako rijeđi, našao sam i njih.
Ti si svakako relevantan jer si 300h ulupao u Zeldu i ako je meni na prvi pogled ovo ripoff, onda si ti sigurno dosta istrustriraniji 😃
S druge strane, muzika i exploration je dosta dobar, svijet je čak i bogat i malo-malo naletim na nešto novo. Skužio sam da one duše koje lete služe za upgrade posebnih teleport pointova i dižu Staminu. Sve se da upgrejdat i taj dio mi se čini super, ali strah me da kasnije ne postane samo mukotrpan grind.
Ono što me ubija je FPS, znači toliko sve štekat zna da mi dođe muka. Očajno je optimizirano i ne kužim zašt su to izbacili u ovakvom stanju. Baš odurno, iz nekog razloga kad se popnem na drvo i okrećem kameru dobro da me ne izbaci iz igre i zašteka sve.
Fajt mi je jako simple, ali fora, no lock-on nedostatak me ubija. Dodge ako izumem R1 ne postoji, a dungeoni su kako veliš - bez jebenog karaktera na istu foru. A sve će se svest na njih i farmanje nagrada kroz iste, već mi je došla muka kad sam vidio "possible rewards".
Voice acting super, impresioniran sam koliko mi pašu ti glupavi piskutavi glasovi. Priča je glupavo dobra i humor je solidan, ne mogu vjerovat da jedna F2P igra ima ovu razinu detalja i kvalitete koju vidim. Stvarno ne vjerujem.
Kineska posla, ali solidna kineska posla. Svakako ću nastavit, odradio sam LV1 questove svih likova i sad pomalo mapu otkrivam i skupim što vidim. Ne mogu reć da igra nije dobra, samo mora to još malo bolje. Sitnica po sitnica i nakupi se toga, ali generalno...Kinezi znaju kopirat.
Inače, ne smeta me kopija ako je dobra na svoj način. Ova to u neku ruku fura. Koliko miHoYo ima zaposlenih? Nekako sumnjam da je brojka blizu studija koji je radio Zeldu...