ThaUrban Stavit ću u Lib ziher. ThaUrban Igra je fantazijski open world, BESPLATAN foggy CCC. (a kao dao sam si truda prilikom otvaranja) 😅
Icek foggy Icek Pa 28. Septembra izlazi coece. Zbunilo me ovo što si napisao: foggy Ala izlazi na mobitelima, nista, necu igrat.
Icek Bilo je već spomena o ovome, sjećam se zmaja sa 6 krila. No ovo izgleda jako jako lijepo, igrat će se ako dođe na PS4.
foggy Icek Ma i na mobitelima. Valjd nece tog utjecaja mobitela bit i u ostalim verzijama. Pustit cemo da netko proba pa vidit 🙂
Icek Na Storu trenutno jedino Adventure Starter Bundle po £8.99. Valjda će nakon release-a biti free?
kabegami Icek Valjda će nakon release-a biti free? https://www.hitc.com/en-gb/2020/09/25/is-genshin-impact-free-to-play-ps4-pc-mobile-free-characters/ "Although Genshin Impact is listed at £8.99 on the PSN store, it will become free to play once the title has been released." Icek Tko ovo uzima odmah i igra? Čim postane free, skidam. 😃
foggy I ja samo taj vidim. To je neki starter pack za preordere, valjda će stavit i free verziju kad igra službeno izađe. Možda je ovo samo ovak ako netko hoće za siću dobit neke dodatne Iteme.
Miro Ja san prijavljen za betu ve više od pola godine za ipad za ps4 za android i nikad nisan dobija upad, igra izgled jako zanimljivo.
Icek Miro Malo bzvz što nisu poslali invite za free igru 😃 Ali da, izgleda jako lijepo, mene podsjeća malo na Ni No Kuni, ne znam zašto.
foggy Meni je baš The Legend of the Waifus: Free Zelda Edition. Ali malo Nineka ima po artworku da. Ne kužim zašto nema free verzije, ne nalazim niti neke članke ili forume gdje ima tog pitanja. Ma dobro i tih 9 funti je najmanji problem.
Miro Nisan ima pojma da je igra free, a izlazi 28 neman baš neku nadu da če biti vrhunska ali nikad neznaš.
ThaUrban Na PSN-u piše Online play 2-4 players. Isto tak piše da se serveri otvaraju sutra u 18h (dotad se može kupiti taj Adventurer's Starter Bundle)
foggy Hoćemo neki multy bacit? Ja planiram barem probat, a ako nas ima zašto ne i da se skupa igramo <3
foggy kabegami kaj ne treba PS+ (ili kak se to već zove) za igranje? "F2P games do not require PS+" - koliko vidim po netu. https://genshin.mihoyo.com/en/news/detail/5314 "PlayStation Plus is not required to play co-op mode online with friends." Nisam ni ja MP nikako, ali ako se skupimo nas par, nemam ništa protiv malo ganjat.