F1 - SEASON 2017 - SEASON II | Renault Sport Formula One Team | #4 TOMO COLE - 1st DRIVER
MASTER | 50% RACE LENGHT | ASSIST OFF | TC MEDIUM
RACE #01 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX | POLE - ROMAN GROSEJAN | WINNER - MAX VERSTAPPEN | BEST LAP - DANIEL RICCIARDO
RACE #02 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX | POLE - DANIEL RICCIARDO | WINNER - DANIEL RICCIARDO | BEST LAP - SEBASTIAN VETTEL
RACE #03 HEINEKEN CHINESE GRAND PRIX | POLE - NICO ROSBERG | WINNER - TOMO COLE | BEST LAP - TOMO COLE
RACE #04 VTB RUSSIAN GRAND PRIX | POLE - NICO ROSBERG | WINNER - TOMO COLE | BEST LAP - MAX VERSTAPPEN
Nakon dvije pobjede zaredom, odlučio sam malo eksperimentirat, prvi eksperiment je bio podizanje na master težinu, no mislim da je to ipak preteško za mene, ne u smislu da se nemogu nosit sa suparnicima, nego moj pejsing nije dovoljno dobar da mogu biti konzistentan na toj razini težine, plus nemam toliku količinu koncentracije, jer je poprilična razlika između experta i mastera. Na stazama koje znam na pamet još bi i mogao biti konstantan sa većom količinom koncentracije, no ipak je to too much za mene. Druga stvar je što testiram naraciju svoje vožnje, iako nisam nimalo zadovoljan, ohrabren sam da ipak pokušam, kako bi prijenost bio što zanimljiviji...
Slijedi Catalunya; meni ne baš najdraža staza, jer rijetko kada odvozim savršen krug, a pošto sam podigao težinu na master, vrlo vjerojatno će biti i jako zahtjevna utrka za mene. Što se tiče R&D-a, preskočili smo konkurenciju i imamo najinovativniji i najnapredniji bolid u ovoj tekućoj sezoni. To je još jedan razlog zašto sam odlučio ekperimentirat s master težinom. Trening sesije su prošle savršeno; odvozili smo najviše krugova od konkurencije i ostvarili najbolja vremena; isto smo ponovili i u Q1 i Q2, no onda je došla promjena vremena...
A sada slijedi utrka s naracijom!
https://youtu.be/iH40wymwmdE |