Nexus Neznam dal da ostanem u momčadi i za iduću sezonu. Šta ti kažeš? Il da idem u jaču momčad. Expert mi je taman težina. Ostao bi u Renaultu, ali kažem ti da bi povećao težinu...Ja sam sa McLarenom na Ultimate težini došao u jednoj sezoni sa 7. mjesta u poretku do sada 3. i redovno završavam utrke u Top 7.Ti kada bi išao u RBR ili Ferrari sa Expert težinom dobivao bi utrke sa po 30 sec prednosti...AI nije baš idealan u ovoj igri zato i treba dizati težinu.
Cole Nakon dosta lošeg vikenda u Maleziji, dolazi mi draga Suzuka.U VN Japana koliko pamtim imam dobre rezultate, pa se istima nadam i ove godine...Ukupni poredak i novim R&D-om preskačem Williams.Slijedi VN Japana...Na slobodnom treningu imam veliki udes i bliski susret sa Verstappenom.Drugi vikend zaredom da imam udes. Ovog puta dobivam i novi bolid. Q1 i Q2 su pod kišom, dok najbolje vrijeme ostvarujem u Q3! Novi POLE!Očekujem dobru utrku!Nadam se samo da ću ostati kompetativan, te da neću imat gluposti gdje me pretječu u boksovima kao do sada.Editing je sve bolji, pa od sada očekujte i neke situacije iz replaya... https://youtu.be/9on2zL4rHqo
Cole Sljedeće dvije VN nikad nisam vozio. Radi se o VN SAD-a u Austinu i VN Meksika.Po prvi puta ću se srest s tim stazama, pa nezna šta da očekujem.Nakon 30 krugova koje sam napravio na slobodnom treningu, lagano sam se upoznao sa stazom.Dosta zavoja mi se jako sviđa i očekujem ovdje solidan rezultat i dobru utrku. Osim što sam se upoznao stazom, osvojio sam POLE!Osjećam puno veću stabilnost i moćnost bolida zbog R&D-a. https://youtu.be/zVgLl6gdqjk
Nexus F1 2017https://youtu.be/L_17Rf8oFi425.08.2017 izlazak.Here’s what you’ve all been waiting for - today, we’re very happy to announce F1™ 2017 to the world! We’re also very happy to tell you that F1 2017, the official videogame of the 2017 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™, will include the return of classic F1 cars, as well as an even deeper career mode, numerous multiplayer enhancements, and a brand new ‘Championships’ game mode.Because we love you guys, we wanted to mark the occasion by releasing a trailer, showcasing three of the historic cars that will feature in the game: the 1988 McLaren MP4/4 as driven by Alain Prost and Ayrton Senna, the 1992 Williams FW14B that was raced by Nigel Mansell and Riccardo Patrese and the 2002 Ferrari F2002 of Rubens Barrichello and Michael Schumacher.We grabbed Game Director, Paul Jeal and Creative Director Lee Mather to get the lowdown on what’s new in F1 2017: “After an extremely successful year with the highly acclaimed F1 2016, we are delighted to be announcing F1 2017 and re-introducing classic F1 cars back to the series” said Paul Jeal, Game Director here at Codemasters. “Classics were incredibly well received when we included them in F1 2013, and in F1 2017 they are back and better than ever. With so many great cars to choose from, it was hard to decide on the final twelve, but we are delighted with our selection of some of the most successful and iconic fan favourites from the past 30 years.”“For the first time ever F1 2017 fully integrates the classic experience into the main career mode,” said Lee Mather, Creative Director at Codemasters. “As part of your career you will be invited to race in modern day, invitational events in the different classic F1 cars throughout the season. We’re also adding to the variety in F1 2017 with the inclusion of four alternative circuit layouts, as well as numerous new gameplay types. The classic cars will also be available to play in a range of other game modes, including online multiplayer modes and time trial.”Gameplay trailer:https://youtu.be/VKMNfZfGqSwMax Verstappen vozi:https://youtu.be/fQTEkrIAGsoPopis classic bolida:1988 McLaren MP4/41991 McLaren MP4/61992 Williams FW14B1995 Ferrari 412 T21996 Williams FW181998 McLaren MP4-132002 Ferrari F20022004 Ferrari F20042006 Renault R262007 Ferrari F20072008 McLaren MP4-232010 Red Bull Racing RB6
Cole Očekivanja su ogromna!Navodno rade jako dobar posao i s nastavkom najbolje F1 igre u serijalu.Najviše se radujem unaprijeđenju voznog modela, a poslje toga karijeri i AI-u. https://youtu.be/pbQtOjb8c5Y https://youtu.be/8Eqsc-OsIl0 Pratim sve videe Tiametmarduka koji je fantastičan tester i ima ogromno znanje.On je uzbuđen i kaže da nas očekuju sjajne stvari sa ovim naslovom.
ikral Tek sam počeo malo 2015 igrati, ne isplati mi se ni 2016 uzimati još (dok ne bude akcija za 75 kn) a kamoli razmišljati o ovom.
Cole Peto mjesto u Austinu (USA) mi je dalo do znanja, da na ovoj težini itekako mogu biti kompetativan najboljim vozačima.Iako mi sama staza nije pretjerano oduševila, napravio sam dobar posao u utrci; doduše imao sam dosta nesigurnosti i problema; čitaj kontakata.Slijedi Meksiko! Također neznam što me očekuje; kakva je staza...Kišno i sunčano vrijeme u Q2, odnosno Q3 koštalo me pogrešno biranog setupa za utrku...Startam s osme pozicije na GRIDU; po kvalifikacijama očekujem dobru utrku; za vodećim Red Bullom sam unutar sekundu.Mogla bi bit to dobra utrka za mene i Renault! https://youtu.be/WctcWeGaBig
Cole Preostale su još dvije utrke sezone. S ozbirom na momčad; jako sam zadovoljan di sam i di smo kao konstruktori!Po svemu sudeći zadnjih 5 utrka Renault se počeo dizat i skoro pa izjednačio sa Mercedesom koji je vodeći u ukupnom poredku.Trenutno stanje stvari u poredku i što se tiče R&D-a.Od VN Brazila očekujem puno! Volim jako stazu i smatram da mogu biti čak i favorit ove utrke.Čim sam vidio vremenski rasored bilo mi je krivo, jer vozim kvale po suhom, a utrku po kiši! Više bi volio sunčani Interlagos!No i varam se u vremenskoj prognozi što me košta startana GRID-u. Iz treninga vadim najviše, jer po prvi put radim savršen APEX scoring; sve ljubičasto!Dio kvalifikacija vozim po suhom, a dio po mokrom.Nešto sam prtljao po setupu, tako da u Q2 nikako nemogu napraviti dobro vrijeme i ispadam iz borbe za Q3.Utrku ću startat s 15 mjesta; šteta...Neću spojlat ništa previše tekstom; no pogledajte utrku u cijelosti, jer je to najbolja utrka sezone!!! https://youtu.be/sn77RFAOCYo
Cole FINAL RACE OF THE SEASON 2016 - RACE 21 | ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIXU zadnju utrku ulazim potpuno ravnodušan, uz želju da ostvarim što bolje vrijeme...U poretku nemogu nazadovat, a teoretski mogu do drugog mjesta u ukupnom poretku.No za takve stvari se moraju poklopiti loši rezultati Vettela i Hamiltona...Očekuje me dobro vrijeme, a kvalifikacije vozim vrlo dobro. Jako zgusnuta prva dva reda, gdje je bilo tko mogao uzet POLE.Četvrto mjesto i zadnja utrka sezone!Ukupni poredak prije zadnje utrke i rezultati nakon Q3 VN Dubaia...Zadnja utrka vrlo dobre sezone je pred nama; mali teaser...U utrci se po prvi put u sezoni desilo...Zadnji riport za ovu 2016 godinu... https://youtu.be/Bh6ch2VrVGg Nesretan kraj za mene! Ali sve u svemu fenomenalna sezona; gdje sam čak 4 puta pobjedio u utrci.Ali i devet puta bio na podiju! To je za Renault velika stvar, a još veća jest da sam potpisao novi ugovor i za sljedeću godinu!Isto tako uz moje zadovoljstvo osobnim uspijehom, momčad se diže, Kevin moj momčadski kolega sve je bolji...A mi smo četvrti instruktori!!!Par slika kako je to izgledalo na zadnjoj utrci ove sezone...Ukupni poredak nakon 21 utrke...
Cole Također i svi izvještaji s netom završene sezone, pobjednici i ukupne pobjede...Klikom na naslov Grand Prixa otvara se izvještaj s te utrkeRACE 1 AUSTRALIAN GRAND PRIX | Rosberg ★RACE 2 BAHRAIN GRAND PRIX | Cole ★RACE 3 SHANGAI CHINA - GRAND PRIX | Raikkonen ★RACE 4 RUSSIA - GRAND PRIX | Rosberg ★★RACE 5 DE ESPAÑA PIRELLI 2016 - GRAND PRIX | Hamilton ★RACE 6 FORMULA 1 DE MONACO 2016 - GRAND PRIX | Rosberg ★★★RACE 7 FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2016 | Hamilton ★★RACE 8 FORMULA 1 AZERBAIJAN GRAND PRIX 2016 | Vettel ★RACE 9 FORMULA 1 GROSSER PREIS VON ÖSTERREICH 2016 | Hamilton ★★★RACE 10 FORMULA 1 ROLEX BRITISH GRAND PRIX 2016 | Rosberg ★★★★RACE 11 FORMULA 1 PIRELLI MAGYAR NAGYDÍJ 2016 | Cole ★★RACE 12 FORMULA 1 GROßER PREIS VON DEUTSCHLAND 2016 | Ricciardo ★RACE 13 2016 FORMULA 1 PIRELLI BELGIAN GRAND PRIX | Rosberg ★★★★★RACE 14 FORMULA 1 GRAN PREMIO HEINEKEN D'ITALIA 2016 | Hamilton ★★★★RACE 15 2016 FORMULA 1 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX | Cole ★★★RACE 16 2016 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX | Raikkonen ★★RACE 17 2016 FORMULA 1 EMIRATES JAPANESE GRAND PRIX | Raikkonen ★★★RACE 18 2016 FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX | Vettel ★★RACE 19 FORMULA 1 GRAN PREMIO DE MEXICO 2016 | Ricciardo ★★RACE 20 FORMULA 1 GRANDE PREMIO DO BRASIL 2016 | Cole ★★★★RACE 21 FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2016 | Ricciardo ★★★
Cole F1 - SEASON 2017 - SEASON II | Renault Sport Formula One Team | #4 TOMO COLE - 1st DRIVEREXPERT | 50% RACE LENGHT | ASSIST OFF | TC MEDIUM Nova sezona, nova i velika očekivanja! Kroz R&D u prošloj sezoni Renault je napravio ogroman korak naprijed i ostao u razvoju s top momčadima, tako da u 2017. godinu ulazi kao jedan od pritajenih favorita. Četvrto mjesto koje sam osvojio uz četvrto mjesto u poretku konstruktora već u prvoj sezoni daju mi optimizam, barem da zapaprim ovogodišnju borbu za prvaka! Uzeo sam poslje zadnje utrke prošle sezone pauzu da vidim kako ću implementirati sve modove da igra zaista ima realnu 2017. sezonu. Bio sam na najboljem putu da to i napravim, no par bugova i grešaka ipak su me nagovorile da odustanem od toga plana. Testirao sam sve moguće modove i većina ih radi besprijekorno; no kada je Bottas dobro prebačen u Mercedes, opet komentator spominje Rosberga, na što jednostavno nisam želio pristati. Tako da sam ostavio default igrin roster vozača, a i nekako mi je ipak drago da je aktualni svjetski F1 prvak i dalje u borbi za back2back naslov! Meni osobno najvažnija i najdraža novost je što smo konkurentniji i moj momčadski kolega Kevin Magnussen napokon ima bolid za bolje rezultate, što se naravno očekuje! Max Verstappen je najavio svoju krucijalnu sezonu, dok se za Kimija spekulira da mu je to zadnja sezona u propetom konjiću. Navodno Hass ima također svog pritajenog favorita. Rezultati sa zadnjih testiranja su van svih očekivanja; vidjet ćemo...Špekulacije u medijima i glasine iza zatvorenih vrata govore, kako Red Bull ima strašan bolid i kako su najviše radili u zimskoj stanci na svojim istraživanjima. Ja sam tik uz konkurenciju i trebat će mi par uvodnih utrka u sezoni da moja R&D faza bude TOP, kako bi mogao napasti prva mjesta, a da nemoram izvlačit nemoguće iz bolida... Mercedes je navodno dosta pao u napredovanju, pa se očekuje da ove godine neće tako lako obranit titulu konstruktora iz 2016.2017 FORMULA 1 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX | 29 LAPS - 50% RACE LENGHT | LAP RECORD 1.125 by Michael Schumacher (2004)Očekivanja jesu bila da Red Bull zauzme prvo ili drugo mjesto na GRIDU, no nitko nije očekivao POLE POSITION Romain Grosjeana!!! Osim što ja nisam zadovoljan sa svojom sedmom pozicijom na GRIDU; Kevin Magnussen, moj timski kolega, jest vrlo zadovoljan sa šestim mjestom u kvalifikacijama... Za koga će prva utrka sezone biti sretna, a za koga za zaborav?! Može li Romain Grosjean napraviti još jedno čudo?! Pogledajte prvu utrku moje druge sezone... https://youtu.be/clj4dTmSvBs
Cole F1 - SEASON 2017 - SEASON II | Renault Sport Formula One Team | #4 TOMO COLE - 1st DRIVEREXPERT | 50% RACE LENGHT | ASSIST OFF | TC MEDIUM RACE #01 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX | POLE - ROMAN GROSEJAN | WINNER - MAX VERSTAPPEN | BEST LAP - DANIEL RICCIARDONakon Australije i devetog mjesta mjesta gdje me najviše koštala loša taktika i par nervoznih mojih reakcija, dolazim u Bahrein; drugu utrku sezone sa velikim očekivanjima. Na službenim treninzima radimo brze krugove i ja i moj kolega Kevin Magnussen očekujemo bolji rezultat nego li u prvoj utrci sezone. Da sam u race directoru za vrijeme utrke obratio pozornost kako tko ide u boksove mogao sam složiti bolju taktiku, a ovako sam se jedva našao u bodovima. U Bahreinu očekujem borbu bar za postolje, ali i Kevina u bodovima!U kvalifikacijama griješim u Q3 i to u oba kruga koja sam radio i završavam kao deseti na gridu. Kolega Magnussen ostvario je odlično peto mjesto u Q3 i vidi se da je i njegov bolid full konkurentan sa samo 00.873 zaostatka za vodećim Ricciardom koji je ostvario pole. Nadam se da ću uspijeti u utrci vrlo brzo domoći se bar petog mjesta. Također želim bolji start Kevinu od zadnjeg puta, kada je upravo start utrke bio koban za njega...Ovako bez kardinalnog spojlanja, radi se o jednoj od najzanimljivijih utrka koje sam vozio, sa jednim od najbolesnijih i najčudnijih sudara... https://youtu.be/6zFDNifIWIg
Cole F1 - SEASON 2017 - SEASON II | Renault Sport Formula One Team | #4 TOMO COLE - 1st DRIVEREXPERT | 50% RACE LENGHT | ASSIST OFF | TC MEDIUM RACE #01 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX | POLE - ROMAN GROSEJAN | WINNER - MAX VERSTAPPEN | BEST LAP - DANIEL RICCIARDORACE #02 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX | POLE - DANIEL RICCIARDO | WINNER - DANIEL RICCIARDO | BEST LAP - SEBASTIAN VETTELNakon nevjerojatnog završetka i vožnje na rubu životne granice guma uspio sam otpeljat vrlo dobro peto mjesto u Bahreinu dolazim u Kinu na treću utrku sezone. Kolega Magnussen također je imao vrlo dobru utrku u Bahreinu osvojivši sedmo mjesto, sa zaostatkom manjim od sekunde između nas dvojice. Red Bullovi su u prve dvije utrke pokazali da su najbrži trenutno u sezoni. Također je nevjerojatno da su Vettel, Hamilton i Rosberg bili van bodova! Predmjevam tešku sezonu za Mercedes Petronas! Njihov R&D tim imat će pune ruke posla do Španjolske...Kroz kvalifikacije jedva pronalazim pravi ritam i jedva upadam u Q3. No u trećoj kvalifikacijskoj sesiji uspijevam pronać vrlo dobar pejsing i sa jako malo zaostatka osvajam vrlo dobro mjesto na gridu. Što se tiče R&D, uspijevam doći na drugo mjesto svih konstruktora. Renault se promentuo ovime među favorite za naslov. Bolid je vidljivo i osjetno brži, aerodinamičniji te upravljiviji nego primjerice na sredini prošle sezone ili ranije. Dolaze do izražaja sav trud koji postižemo Kevin i ja na treninzima testirajući nove novotarije koje nam naš tim priprema. A sada slijedi najbolja utrka Renault Sport Formula One Teama! https://youtu.be/9YmMTYLqIrI
Nexus Potvrđen Red Bull RB6 iz 2010. kao novi Classic bolid :)https://youtu.be/x2d-HkNJZZAInače u beti ovi classic bolidi su cista zabava :) pogotovo Mclaren :)