https://youtu.be/P2BE50a-_xg
F1 serijal
#nexuswasright
viper89
Legende
http://toucharcade.com/2016/09/07/codemasters-f1-2016-is-coming-to-ios/
F1 2016 dolazi na IOS :)
Na početku se stvarno osjeti težina bolida, odvozio 7 trka, odlično zasad, možda nisam trebao ići baš filthy casual i stavit na najlakše. :(
Također znam da su pratili stvarno stanje u Formuli, ali glupo je kad u svakoj trci 2 Merca uvijek prvi i drugi.
Jeli igraš karijeru ili?
Ma da. Zadnji F1 koji sam igrao je mislim bio onaj 2006? Ako taj postoji uopće haha, znam da je između '02 i '06.
A dobro meni budu i drugačiji rezultati. Nisu mi svaku utrku baš Mercovi 1-2. Bude i odustajanja, pa bude RBR 2. i tako.
Možda je to zbog težine koju si stavio. Stavi komodno na Hard.
Da da naravno. Recimo start sa clutch-om nisam odmah skužio, pa sam Australiju odmah restarto, ne bi vjerovo, ali iz 2. pokušaja sam uspio i to jbno. Reko ovo nije teško da bi u Bahreinu prerano startao i odmah si je*o mater sa smijehom radi penaltya.
Vidiš kod mene odustajanja mislim da uopće nema, na kraju trke jedino ima popis "sudara" i "upozorenja".
E da, kiša je zajebana.
Nexus
Jel tebi isto blesavo napravljeno kad ti je P1 sunčano bez oblačka, a P2 kiša lijeva. I gle, P3 opet sunčano. ??
NexusImaš prognozu kada pritisneš kvadrat dok si u boksu
Jel tebi isto blesavo napravljeno kad ti je P1 sunčano bez oblačka, a P2 kiša lijeva. I gle, P3 opet sunčano. ??
A čuj moguće je...ne bi bilo prvi puta da u F1 RL se to dogodi.
P1 i P2 su isti dan tj. Petak dok je P3 u Subotu.
P1 i P2 su isti dan tj. Petak dok je P3 u Subotu.Znam to još iz dana dok sam pratio F1, ali to mi je malo smiješno haha.
Na kocku misliš kad si u pit-u, pa stisneš, pa si biraš koji ćeš onaj Practice Program?
Da imaš dolje u desnom kutu weather. Mozes vrtiti kakvo će biti vrijeme cijeli vikend.P1 i P2 su isti dan tj. Petak dok je P3 u Subotu.Znam to još iz dana dok sam pratio F1, ali to mi je malo smiješno haha.
Na kocku misliš kad si u pit-u, pa stisneš, pa si biraš koji ćeš onaj Practice Program?
Interesting.
Ja obično kad uletim u pit samo pogledam gore na sredini ekrana kakva je prognoza i to je to.
F1 2016 moblina verzija na iOS izašla!
9,99 eura
https://youtu.be/xuGNOI3Ub08
Izgleda dobro!
Dolazi i na Android za nekoliko tjedana.
FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2016
U Kanadu dolazim kao peti u ukupnom poretku.
Zadnje dvije utrke sam vozio jako loše i moram se nekako trgnuti i vratiti u utrku.
Evo i ukupnog poretka prije utrke u Kanadi...
00.132 Zostatka za Hamiltonom koji mi je ukrao Pole!
Fenomenalna prilika da se ponovno nađem na postolju!
Sljedi utrka...
https://youtu.be/cLfjxDIkV0o |
U jednom zavoju si skoro upropaštavam čitavu utrku.
U jedanaestom krugu Grosjean se zabija u mene i ja u ogradu, no uspijevam doć do PIT-a.
Na krajusam dobro i prošao, te sam ukupnim plasmanom čak i zadovoljan.
Još mi je uvijek smješno da moj stvarni lik i dijelo i ovaj uu igri izgleda realnije nego li pravi vozači i njihovi likovi.

FORMULA 1 AZERBAIJAN GRAND PRIX 2016
Napokon POLE u kvalifikacijama!
i to kakav; s više od pola sekunde prednosti za drugim!
Možda napokon ovo bude moj vikend!
F1 2016 Game Career Mode - Part 8 FORMULA 1 AZERBAIJAN GRAND PRIX 2016 - YouTube
Pogledajte obavezno kako sam si uništio sjajnu utrku! ;_______(
Slijedi Austrija, koju nisam vozio u igrama valjda preko deset godina...
Nezz čemu se nadati!
Cole™
Zasto spamas temu?
Neznam da li si cuo za blog?
Eto ako nisi sada jesi.
Lijepo tamo pisi te svoje sezone jer sta ako svi mi krenemo po svim sportskim igrama pisati o svome napretku u nekoj igri.
Ovo je tema f1 2016, a ne Cole driver.
Ili ako hoces napravi poseban topic jer ovo je cisto unistavanje teme.
Hvala na razumijevanju.
Slušaj kretenu.
Jel možeš sjašit s mene?
Kakvo mrtvo spamanje teme.
Počni ignorirat moje postove i udari se par puta u glavu čisto da ja nemoram.
Ispričavam se FFA zajednici; ali ovaj moron me već par puta abjuza.
Lijepi pozdrav marmune.
3 dana hladenja oba dvojica. Smirite se malo. Vrijedanju nije mjesto ovdje, a Coleovi postovi nisu spam, tako da malo manje prozivanja i flejmanja bez razloga.
S ovim rijecnikom si pokazao kakav si covjek.
Svaka ti cast.