Fico Mislim super jer bi malo uštedio, ali i dalje... Taman bi sjeo krajem godine sad kad dovršim GoW2018.
renda Flipper mislim da hoce s obzirom da je igra jos u produkciji i da se jos voiceoveri dovrsavaju 🙁 tak da vjerojatno bude odgode jer sumnjam da im je samo jos to ostalo. https://www.gamesradar.com/uk/god-of-war-ragnaroks-thor-has-just-wrapped-up-recording-lines-for-the-sequel/
Picek Ako gledamo do kraja godine, mislim da je najveći naslov koji još nije izašao.- Ako gledamo cijelu godinu, uključujući i hitove koji su izašli, bit će ovo gadna borba za GoTY.
Flipper Nema odgode. Izlazi u 11. mjesecu ove godine. Točan datum do kraja mjeseca. Izvor: Đejson Šrajer.
Torgue Matador Taman doza nasilja za božićne blagdane! I ubijanja poganskih božanstava, di ćeš bolje!
escoban Brijac Dok Sony nepotvrdi nevirujem nista , umisto da su napravili PSX sa onim iz Stateofplaya TLOURMK i GOW2om konfa bi bila godlike
resident_evil Teško mi je u to povjerovati jer je svaki ali baš svaki GOW (računam i nastavke za psp) izašao na proljeće. Nadam se da će ovaj put promijeniti formulu i da će Ragnarok izaći u studenom ove godine.
doctorfreak Flipper A ko da je bitno kad izlazi? Dajte ljudima neka naprave pravi proizvod...par mjeseci gore dole...ne mijenja ništa... Pa nije valjda da nemate baš ništa za igrati?
doctorfreak Flipper Neznam meni se to nikad nije desilo...i kad prođem sve novije...vratim se na retro tipa ps1...ili pc...uvijek se ima što za igrati...