stitrek Sterlok Ako deset manjih kompanija ima svoje launchere cudno bi bilo da gigant poput Sonya nema svoj…instaliraš i pališ samo kad pokreces igru i to je to.
Sterlok stitrek Ako deset manjih kompanija ima svoje launchere cudno bi bilo da gigant poput Sonya nema svoj…instaliraš i pališ samo kad pokreces igru i to je to. Meni ih je stalno pokrenuto 7-8-9 ovisno koje igre imam na kompu i to zbilja prosječni PC ne optereti više od par posto, totalno zanemarivo.
chono StarFox_N ne samo trophy hunteri, vec achievementi opcenito, badgevi, steam leveli, goodies i digitalni sadrzaj vezan uz relaciju igra-Steam. Neznam kako da to bolje opisem, radi se o ekosustavu iz kojeg mi je tesko izaci.
sanzo chono Odigrat igru koja te privlaci mimo steama ti nece nista oduzet niti te ni na koji nacin sprijecit da dalje nastavis na steamu skupljat slicice i brojeve kad ju zavrsis.
stitrek sanzo Bez konkurencije nema niskih cijena igara a to je kljuc na PC platformi (važi za oficijalne i key trgovine), Steam je odlican i najbitniji, ali dobro je da npr. imamo GoG bez Drm-a i Epic sa masu besplatnih igara…sa svime time cijela PC platforma prosperira.
chono sanzo lakse mi je pocekati izlazak na platformi koju preferiram. Rijetko igram day one igre, ako bas nisu nesto sto obozavam
fensisuperstar sanzo Odigrat igru koja te privlaci mimo steama ti nece nista oduzet niti te ni na koji nacin sprijecit da dalje nastavis na steamu skupljat slicice i brojeve kad ju zavrsis. Radije cu igru ne igrati nego ju igrati na egsu.
Deadwalker Ja se sjećam da sam odigrao Metro Exodus na EGS-u (prva igra koju sam završio na toj platformi), evo sada se na popustu kupi za smiješne novce na Steamu pa će ići još jednom repriza + dopuni se Metro kolekcija. Nemam problem odigrati igru na drugom launcheru pa ako je valjala, kupiti opet kasnije na Steamu (kada postane dostupna) da imam u kolekciji. Također nekada odigram na konzoli prvo pa kupim PC verziju i repriziram opet, vrijedi i obratno.
stitrek Sterlok Meni ih je stalno pokrenuto 7-8-9 ovisno koje igre imam na kompu i to zbilja prosječni PC ne optereti više od par posto, totalno zanemarivo. A dobro ti sad, mi sa "povoljnim" PC-ima moramo ih paliti samo kad se igra😁 da ne offtopicarim…vidim da si zadovoljan sa Ragnarok performansama na PC-u, Jetpack Interactive je napravio još jedan dobar port👍
chono Sterlok ne osjetim ni ja sa 14 jezgri, ali to nije poanta. Ne kuzim cemu forsiranje jedno te istog kroz teme i postove
chono Dosao mod koji mice requirement za PSN account https://www.dsogaming.com/mods/god-of-war-ragnarok-mod-removes-the-psn-account-requirement/
fensisuperstar chono ja taman trebam odigrati prvi GOW pa do onda ce se fixati sve :-D time is on my side.
chono novi patch: https://www.dsogaming.com/patches/god-of-war-ragnarok-patch-6-improves-performance-on-amd-zen1-and-zen2-cpus/
Sterlok Odigrao Na trenutke zamorna ali kad se sve završilo baš dobra igra, sviđa mi se taj emotivni dio između oca i sina. Prvi dio mi je ipak malo bolji. Sve skupa prvi i drugi obavezna lektira. Hvala Sony.