member Baš završio. Odličan DLC i jedan od boljih uopće. Odlično zamišljen i složen DLC, mindblowing mi je da su ovo pustili free.
Fico Evo ga, jos par sitnica po mapi i platina je tu. Upravo dovrsio i pricu. Detaljnije cu se osvrnuti nakon sto se dojmovi slegnu, no ovo je jedna od najboljih igara generacije i jedna od najdrazih igara koje sam ikada igrao. Skidam kapu.
StarFox_N Fico Same here. Vjerujem da večeras završavam Ragnarok a ovih dana i Valhallu. Za sada sam sličnog mišljenja. Vrhunska igra.
Fico Deadwalker Svakako preporucam da ne igras jednu za drugom, jako su slicne i za puni prelazak obje dodu do 50-60h, sto znaci da potencijalno preko 100h za obje igre. Previse bi ti bilo. Tako da prethodnik pa onda necime presjeci da se ne zasitis i onda na Ragnarok. Isplati se, odlicno putovanje.
Deadwalker Fico ima smisla, tnx na savjetu. Doduše, kako sam u Valhallu utukao preko 140 sati, mislim da sam dosta otporan na grind questanje 😂
Fico StarFox_N Mene je ponajvise iznenadila prica. Odnos Kratosa i Atreusa je odlicno nadograden, bas prirodno. Karakterizacija ostalih likova je isto na toliko visokoj razini. Thor i Odin pogotovo odusevljavaju. Citavo vrijeme mi je interesantna Santa Monicina interpretacija nordijske mitologije, ali vrhunac mi je predstavljanje Odina i njegovih likova kao mafijaske familije. Pocetak igre i njihov prvi susret je kao iz Scorseseovog filma.
somethingwrong Fico , ali vrhunac mi je predstavljanje Odina i njegovih likova kao mafijaske familije. Pocetak igre i njihov prvi susret je kao iz Scorseseovog filma Ovo je top bilo, usudio bih se reći da je prvi sat GOWR jedan od kinematčki najintenzivnijih početaka bilo koje igre
resident_evil I meni je taj dio bio show program. Ono gledam i ne vjerujem koliko su maestralno odradili početak igre. Ali i dalje mi fale epske boss borbe na razini prijašnjih GOW igara.
weky Rekao sam ti kako je kad nemaš vlastito kritično razmišljanje. Radim ti uslugu. Odnos je full neprirorodan i nepovezan. Rollercoaster preobrata u odnosu kojem je funkcija samo da bude.
Fico Neka, hvala. Slobodno pridonesi raspravi ako zelis, no ako je cilj provokacija za kraj godine, slobodno se odlogiraj, upali Fortnite i opusti se.