[deleted] Nemam vise ragnarok tako da nazalost ne mogu probat, ali koliko vidim okolo dojmove ovo je jako dobro i onaj trailer apsolutno nista ne otkrije.
Zero Ni meni nije skroz jasno što zapravo donosi DLC, to je nekako koncipirano kao Crucible iz Muspelheima, samo što ima i story sekvenci? Malo mi se teško natjerati da ponovno instaliram i skidam update, koliko god da mi je igra odlična.
Genesis roguelike DLC, s vremenom se otkriva sto sta u igri, od price od dijelova mape, umro sam zasad 3x, dobio sam 2-3 trofeja, ocito "napredujem" ali nije mi to za GOW…Hades naslov sam obozavao i znao sam zasto je takva igra, al ovo mi ne lici na GOW
resident_evil Ste sigurni da ima i story driven trenutke? Mislio sam da ovo nema veze sa pričom nego čisto rampage mode..
Zero Evo, stavit ću ovdje za one koji možda i neće odigrati DLC - uz dijaloge tijekom gameplayja i animacije tu je ukupno sat i pol takvog materijala: Sad sam prilično uvjeren da će se ovo preći. Svaka čast Santa Monica na ovom poklonu.
buz Naravno da sam ga obrisao jer mi je falilo prostora prije nego sam uzeo SSD jer sam ga pošteno izigrao. Sad shvaćam o čemu je Zero pričao. Ustani se pa ejectaj disk pa stavi ovaj, užas.
somethingwrong buz čar digitale. Imam samo GT7 i ratcheta na disku, i ide mi na živce. Ja znam da je ovo nepopularno mišljenje, ali diskovi su mi bili fora samo na PSone, primitivna tehnologija. Udarajte sad minuse, jbg
escoban Kad sam vidio najavu mislio sam si bzvz, al pozitivno sam iznenaden i uz to sokiran kako sam los postao u kombatu igru sam bez problema prisa na Give me GOW a sad se mucim na normal tezini i umirem ko debil 😂
Zero somethingwrong Ma nije problem u disku, dapače to je sad jedina slamka spasa protiv digitalnog monopola koji nam prijeti (a zoran primjer je ovaj sad period kad ti uopće ne nude popuste na PSN-u, makar ekstremni) već u tome da smo lijeni za bilo što, lol.
member Baš završio. Odličan DLC i jedan od boljih uopće. Odlično zamišljen i složen DLC, mindblowing mi je da su ovo pustili free.