Nakon 35h prešao main story.
Iskreno, puno bolje iskustvo od prve igre (iako je prva jako solidna igra), nažalost neke stvari nisu puno mijenjali (ova kamera aaaaaaa) i nekako je level dizajn nazadovao naspram prošle igre, ali valjda je to cijena toga što imamo ovako raznovrsnije realme, pa haj, ne bunim se.
Pustio sam suzu na više momenata u priči i stvarno iako se sad može ići tražiti neke nelogičnosti, globalno iskustvo gledano je nevjerovatno i definitivno vidim sebe u budućnosti da opet replayam igru. Sjajno se nadovezuje na 2018.
Ono što bih ja uradio jeste neke dionice igre smanjio (IW sekcija), a neke produžio (specifično pred kraj), ali generalno gledajući mogao se main story skresati za barem 5h i dobilo bi se ja mislim čak i bolje iskustvo.
Iako se može činiti da sam negativan prema igri, GoW serijal je meni jako drag srcu i od prvog dana kada je GoW ps2 izišao sam uz ovaj serijal i sve ove godine sam zajedno s Kratosom na njegovom putu i Santa Monica nije razočarala. Kratosov journey je ovdje FENOMENALAN, tko god mi kaže da ga nije pogodio kraj igre ja vjerujem da mu je Medusa svojim pogledom srce skamenila 😃
Kada bih neku ocjenu zalijepio igri, to bi bila čista 9-ka, dok mi je prošli bio 8.5
Ne čitati komentare ako niste prešli.