Auh, borba protiv Garma je jebeni spektakl 😲😲🤤
Još jedan Gow trademark boss fight. Jest lagan / bazičan, al to volim, kad je 10x veći nego ja, pa se snađi druže.
Edit: bik te jebo, opet?!? 😲😲🤩🤩🤩
I fightovi protiv Berserkera su odlični, ekvivalent Valkyrama iz prošle igre. Treći mi je sinoć pio krv sigurno pol sata.
Onaj fight u knjižnici, The Maven, je čisti Sekiro style sa obaveznom parry mehanikom. Perverzno dobro.
U pravu je bio Foggy u recenziji, boss / mini boss fightovi su ovdje definitivno poboljšanje naspram prethodnika.
Ono kaj mi je donekle mana su sidequestovi. Oke, al niš posebno. Dosad možda mogu 2 izdvojit. Da ne pričam o sporednim likovima koji nisu ni blizu "živi" i detaljni ko u Forbidden Westu.
Nisam baš cjepidlaka, al ono, približim kameru i vidim da lik / likuša priča sa mnom, a oči im gledaju u pizdu materinu, a ne mene.. Alo, nemreš mi tak nekaj odradit nakon onakvog savršenstva u Horizonu.
Dionice sa Atreusom su oke, al ipak malo dosadne.
Dobro dođe promjena pacinga, al nije toliko zanimljivo kao sa Kratosom. Mali je solidan, ali ni blizu ko ćale. Nerijetko i naporan. Mala Ellie je bila daleko "lajkabilniji" lik.