Heat member Nije to njihova procjena nego ljudi širom svijeta unose svoje brojke. Znači čisti prosjek.
weky AbelKOsMos Bude prosecan. Nije istina. Ono što member piše je da su satnice uvijek niže od realnih. Ako piše prosječna satnica svih igrača, onda ekipa masovno trolla i upisuje da za završetak treba 10-15 sati, što je potpuno suludo.
Heat weky Meni u većini igara bude u pari sati gore-dolje razlika, to što ti i member gledate u zid nije problem prosjeka koji je statistička kategorija.
doctorfreak Flipper Kupiš kolekcionarsko izdanje i onda uništiš kutiju. Neki je ni ne otvaraju da raste vrijednost 😃 Kakav fail…
Genesis imam nekih 6 sati igranja te ne mogu nikako smaknuti osjecaj da je ovo ko neki DLC, jel jos nekome tako?
Tuhy Fetty Na standard sumnjam… mislim da samo na launch verziju. Al nisu ni tu svi dobili. Collectors ništa, kaj jest glupo… mi smo dobili digitalnu 🙄🙄
prayer FashionFatalisHunter Jedina bitna za Ragnarok je DLCOTY. No šalu na stranu sa napomenom da je spojler za igru ono kad Thor oživi Kratosa sa Mjolnirom mi je tako brutalna scena bila da je to za nepovjerovati.
chono prayer I knew it! 😁 rekao sam to u jednoj raspravi daleko prije izlaska igre na temelju kako je napravljen Baldur
Picek Jučer odigrao nekih 2h i mogu reći da igra izgleda brutalno dobro. Igram na 60 fps modu (jer sve ispod toga na PS5 ne priznajem) i igra se vrti odlično. Od gameplayja nisam vidio puno no ono što sam vidio izgleda jako dobro.