AbelKOsMos Kolko sam puta pogledao ovaj zadnji trailer ni sam ne znam…..jedva cekam da se ovaj disk nadje u plejki.
Legendary_Hero Prije Ragnaroka trebao bi ponoviti God of War. Za new game plus hard je pristojan izazov, odnosno Give me a Challenge? Samo main story me zanima.
Zero Legendary_Hero Hard je ok, ali izazov počinje i završava s valkirama. A tu je već i normal pothvat, pričam iz iskustva (riješio ih na toj težini).
escoban Legendary_Hero Ja sam presao na Givemegow+ bez ikakvi problema upgradeovi i armor ujebu cili balance. Prepostavljam da ce ti tezina hard na ng+ biti kao da igras Easy prvi put
Legendary_Hero escoban Dati ću onda šansu najtežoj razini, samo da ne zapnem negdje na pola pošto se ne može mjenjati težina in game.
Brijac [deleted] dosta dobro za dlc Za tako kratke DLC-ove očekujem da su besplatni, a ne da se naplaćuju
Sterlok Tzereen Dugačko ne znači odma i dobro. Nit u slučaju penisa nit u slučaju Assassins Creedova. Ne bi znao za penise, nisam probao ali vjerujem ti na riječ.
Tzereen Sterlok imam jednog već 43 godine, da. Žao mi je kaj ti nemaš. Pokušavaš mi spustiti, a ne ide ti.