ThaUrban FF12 je ljubav, posebice jer je to igra koja je zasluzna sto sam zavolio jrpg zanr. Za mene je FF12 bio ujedno u zadnji dobar singleplayer FF.
fensisuperstar da Soundtrack, ono sto sam od njega cuo, u ff14 je maestralan.
Sto se tice day one, mogu ti reci da sam poprilicno uvjeren da ce biti odlicna igra, ali ne znam kada cu ga imati priliku zaigrati, mozda kada jednom konacno pocnu prodavati solo ps5 po 450/550€ bez da je u bundle s igrama koje me ne zanimaju ni 2%, a cjene ih kao da su tek izasle, iako ih na ebay nadjes za mizeriju.
foggy Dobar je Yuzu, 4K Nintedo igre FTW.
I ne samo 4k. Za XC3 ima cak i 60fps patch
Ne znam i dalje jel igram taj FF16, još uvijek mi smrdi.
Sacekas rece i dojmove drugih igraca. Meni je Charakter based action (dakle gotovo sve od platinum games, dmc itd) mozda i najdrazi zanr, a ovo ce biti jrpg sa combatom iz tog zanra, te settingom koji meni odg, kao i sa ozbiljnijom politickom pricom, sto meni sveukupno sluti na dobro.
Mislim da znam tj. predpostavljam sta ti ocekujes od te igre i mogu ti reci da neces to dobiti vec sada, ali ako udjes sa mindsetom da je ovo sklop gore navedenih stvari, mozda i neces biti razocaran, jer puno puta ocekujemo nesto sto zapravo pri prvim prikazima vidimo da necemo dobiti, i onda kada igra izadje cudimo zasto nije ovo ili ono, iako je sve upucivalo na to da nece biti to sto smo si mi zamislili.
Bas imam osjecaj da ce biti najbolje ocjenjen novi mainline FF jos od dvanaestice, ne racunajuci ff14 ekspanzije.