Dobra je, nemrem reć.
Ja sam došal k Cidu i sad idemo tražit lika koji je, kao, Fire Dominant.
Zasad me jebe kaj nema apsolutno niš exploringa. Bit će toga vjerojatno, ovo sve je ipak bil podučak uvod. Rpg elementi su bazični, statsi se sami automatski dižu (😨😨😨) i nema opreme za mijenjat. Na meni je samo da odlučim koji skill ću kupit.
Oke, to se bu valjda sad izmjenilo, taman sam i blacksmitha otključal. Nema smisla pametovat nakon 3-4 sata igranja.
Priča stvarno jako dobra, soundtrack isto ok.
I likovi su mi zasad stvarno ok, baš šteta što ih već ubilo toliko dobrih. Benediktu treba jebat. I Tarju.
Vidjet ćemo nadalje kak će bit. Nije mi top svih topova, al je dovoljno zanimljivo za igrat. Fight mi je lego, jedino nemrem probavit dodge na R1, isusati. Ima još onaj jedan button preset, moram isprobat.
I još jedna stvar… pretpostavljam da je tu demo završil tak da nikak nemojte čitat ko nije riješil do drugog prebacivanja u 873. godinu.
Očito sam krivo shvatil s obzirom na Cliveov i Cidov razgovor ... Ja sam bil uvjeren da se Clive pretvoril u Fire Eikona. Jest da vidi nekog plamtećeg lika trenutak prije sranja, al uvjeren bio da je on i da je on u tom obliku ubil Joshuu.
Zanima me jebeno dalje, dal sam u krivu il koji kurac… al da, solidan twist u radnji.