maverick Ne, ja sam rekao sta u toj igri ne valja. Ne znaci da je igra sranje. Igra je sa svojim manama i dalje unikatnija i zanimljivija od vecine kojih dns izlaze, medjutim ima problema i to velikih.
Imaš jednostavno te nastupe, i imaš postova gdje si kontradiktoran svojim načelima. Na kraju dana, meni to nema veze jer donekle nekad uspijemo normalno razmijeniti mišljenja, samo izgleda da to ide dobro samo kada nam nešto obojici paše jer inače imaš visoki guard i krećeš u pećine i eru prije krista.
maverick Ne stavljaj mi rijeci u usta i crash 4 je i dalje prosjecna igra i platformer.
Sjećam se točno vijesti kad je najavljen gdje si odmah krenuo kenjati po svim nostalgičarima i onima koji se tako osjećaju jer su ti ljudi bili sretni zbog najave. Crash 4 je jedan od top platformera, i jedan od ponajboljih koji su izašli recently. Ne može mi nitko dokazati suprotno nakon 60 ili više sati gdje sam igru odradio uzduž i poprijeko, te vidio koju genijalnost krije iza sebe. Slično mi je sa Cuphead igrama (base i DLC) gdje skoro da i nemam kritike koliko je to dobro i zabavno. Žao mi je što tebi nije tako, ali što je tu je.
Nemoj više tako onda, jer nema smisla. Nismo mi budale koje guraju svoje principe samo zato jer obožavamo DQ11 koji je stvarno kao jedna cjelina jedan od naj JRPG-a generacije, jednostavno ljudi vole što vole, i turn-based je očito velikoj većini i dalje na prvom mjestu, samo ti ljudi ne vrište po forumima kao nekolicina onih koji imaju suprotno mišljenje. Igram Chained Echoes i ne mogu opisati koliko sam oduševljen igrom. Jel to zbog pećinskog combata u kojem uživam više nego u 90% igara? Izgleda da je.
maverick Ako sam te uvrijedio ispricavam se.
Nisi mene osobno, samo imaš krivi pristup. Širiš svoj hejt usmjeren prema krivim stvarima. Nitko nije super savršen i namjerodavniji ikad, ali svatko kaže što misli i to ne mora biti trigger za kontru. U serijalu dugom 15 main naslova apsolutno je normalno da će bit barem 150 mišljenja.
sanzo Meni ovo izgleda solidno za sad, ali isto tako sam mislio za XV pa ne zelim biti previse uzbuden dok ne probam. 7R je vec bio malo bolji tako da valjda nece uspjet potpuno zeznut stvar, samo sa Squareom se nikad ne zna.
A da. Ne znam jel se zna išta o summonima, hoće biti random kao u XV ili će imati više smisla? Nisam pratio sad neke detalje pa me čisto zanima. Držim FFXVI krajičkom oka, ali taj okrajak jedva da i postoji.