Završio sam igru. Otkrio sva skrivena područja i vjerujem da sam našao i pobijedio gotovo sve bosseve.
Jako dobra igra. Sve mi se svidjelo osim jedne stvari koju ću pustiti za kraj.
Prezentacija je odlična, svijet je jako lijepo dizajniran i raznolik. Bio mi je gušt istraživati i legao mi je nešto linearniji dizajn.
Borba odnosno svi njeni segmenti i mogućnosti (stance, abilityji, spiriti itd.) su mi dosta bili dobri.
Priča i likovi me se nisu nešto dojmili. Nije me baš držalo niti mi je bilo napeto.
Boss borbe su highlight ove igre i zapravo se sve svodi na to. Praktički ideš od jednog do drugog bossa. Sve između je filler bez nekog izazova.
Puno ih je raznoliki su, predivno dizajnirani i scene nekih borbi su stvarno spektakl.
Wukong definitivno ima onaj X faktor kao sve igre ovog tipa koje tjeraju na igranje i pružaju osjećaj zadovoljstva.
Upravo boss borbe koje su bit ove igre su mi bile najveći minus.
Problem je u samoj borbi s njima.
- Napadi bosseva prate igrača i brzo shvatiš da zapravo nema veze u kojem smjeru ćeš pokušati izbjeći napad. Sve se svodi da na vrijeme stisneš dodge.
- Igra ima problema s hit boxom. Vidiš da si uspio izbjeći napad ali svejedno te pogodi i izgubiš health.
- Većina važnijih bosseva imaju reach preko cijele mape, previše kombinacija koje izvode prebrzo pa dođeš u situaciju da moraš silovati dodge tipku i sve to postane konfuzni kaos.
- Igra ima neki lag. Kontrole ponekad kao da ne reagiraju kako treba i općenito nemam onaj osjećaj da je kontrola responzivna i oštra.
- Igra se ponekad služi jeftinim trikovima gdje je gotovo nemoguće izbjeći neke napade i kombinacije.
Kada se sve to zbroji nikada prije me neka soulslike igra nije toliko frustrirala. Iako bih je svrstao u jednu od lakših igara u žanru.
Igrao sam Sekiro koji mi je bio puno teži. Nikada nisam imao osjećaj da me igra "prevarila" kao ovdje.
Sve u svemu dobra igra ali ipak mi nije na razini bilo koje iz Souls serijala. Lies of P mi je također bio bolji.
Preporuka da odigrate. Zna frustrirati ali opet zabavno i zarazno.
8/10