montoya Uff nebi te htio obeshrabrit, ali ako se mucis satima na ovom bossu ne znam koliko ce ti trebat tek za neke druge puuuuuuno jace bosseve :/

DarkPunisher morem si samo misliti kaj još dolazi…

No Whiteclad Noble je upravo - pal!

Nisam mu "dal disati" i to je upalilo.

DarkPunisher pal je evo i Black Bear!

Prije njega i Elder Jinchi na PS Portalu:

Tiger Vanguard mi je uzel današnji dan, fala Bogu pa je pal i on!

Ovo s glazbenikom bez glave je baš onak, bolesno.

montoya Tigar mi je bio prvi ozbiljniji boss. Prva mukica.

Bezglavi banjo gitarista i njegova muzika/pjesma bas bolesno i odskace od igre.

solidmerlin stigel večeras do Yellow Wind Sagea - jedva sam mu skinul pol zdravlja u nekoliko navrata kolko sam pokušaval.

Ovo bude izgleda najveći izazov do sad, štakorčina ima veliki health, jako je agresivan i totalno ubojit s onim tridentom i pijeskom na kojem je teško rollati.

Vidim da je savjet biti blizu, iza njega točnije, ali to je puno lakše napisati nego ostvariti - ovi YT profići to mogu, ja ne.

Digel sam si zdravlje, staminu i manu (2x) u onoj špilji kod onog vuka, ali to u borbi baš niš ne znači. Imam i spell gdje napravim svoje kopije koje ga napadaju i nisu loši, samo kaj to košta puno mane i ostavlja me bez prilika za immobilize.

Sve u svemu, slijede nove frustracije…

montoya Imas li Wind Tamer? Probaj i cloud steps.

Ne bih da te obeshrabrim ali nista je to sta te ceka prema kraju igre…

solidmerlin sad kad si spomenul i znam za to, radim na tome 🙂

I upgradeal sam si Gourd sa 4 na 6 + djelovanje na 36% zdravlja. To bi moglo puuno pomoći.

Nekak mi se neda farmati do lvl 45, pa da moje kopije mogu delati i immobilize. Sad sam 40 ili 41, nisam siguran.

Mi OG smo igrali igru bez mape…

Let that sink in. Jebo Vas mapa 😆

Salim se, igra je vrh, i mapa je dobra stvar jer su neki chapteri toliko zbunjujuci da poludis, brijem sa sam na 4 ili 5 hodal jedno 3 sata u krug jer nisam mogao naci puta.

Snakedoc I ja nisam imal mape za Chapter 2.

Nego, malo YT-a i pronalaženja ključnog itema, malo dignut broj i učinkovitost gourda, malo dizanja levela (oduvijek mi nije bil problem farmati) i healtha, stamine, mane i defensa i - Yellow Wind Sage je jutros pal iz prve!

Evo kak je to bilo:

Skroz sam upgradeal Pluck of Many i sam sam zaključil da je dobro investirati i u skill da se bez stamine može izvesti puni light combo.

@solidmerlin

montoya zaključil da je dobro investirati i u skill da se bez stamine može izvesti puni light combo

Probaj, meni nije zvucalo dobro pa nisam ni probao.

solidmerlin Ova je bila prilično izazovna, jako agresivna i tu nije palila taktika biti blizu - ionak je pol vremena letjela…

Ti humanoidni protivnici su mi nekak teži od čudovišta, u svim igrama.

Al nisam izgubil puno vremena na nju, nekih 5-6 pokušaja. Nisam uspel prizvati ni Pluck of Many, interruptala mi je to. Al sam nekak to izvukel.

Štosan mi je onaj mali "gujdek", bori se ko veliki 😀

montoya Ti humanoidni protivnici su mi nekak teži od čudovišta, u svim igrama.

Negdje sam cuo covjek je covjeku najveci vuk, tako nekako. 😁

Daleko si dogurao 🤠

solidmerlin Skorpionking me masakrira, koji god build koristim kaj vidim na YT-u. Jedno 10-15 put do sad me je skršil.

Znam da to mora biti blitzkrieg, ispod minute, inače nema šanse ak potraje…

A sve to radim da dobim neki item za Hundred Eyed.