Galantno veče uz Mankija 🐵🪄

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

solidmerlin Svinjicko je najveca legenda ikad. Ljepe slike, solidne reklobse

Koliki je ovaj chapter 3 😱 4 mape ima ☠️

Giphy - Tired Tom And Jerry GIF

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

A ono, pol igre 🙂

Gotov Ch3, koja glavobolja. Posebno zadnji boss kojeg nisam rijesio dok nisam uradio re-spec lika. Najtezi boss do sad. ⤵️

Sad sam Ch4 gdje nastupa pravi gangbang 😱 ⤵️

solidmerlin ma chapter 3 je daleko najveći smor što se tiče dizajna i svega čak. Ajde, četvrti je bolji. Nešto. 🙂

Da nije dizajn ponekih levela očaj, stvarno bi igra bila za 95/100. Ovako nije.

resident_evil ma kakav ocaj, nego ch3 je predug, ima 4 mape, cesto ima velikih otvorenih prostora. A pocetni dio je najgori jer podsjeca na Tower of Latria iz Demons Soulsa.

resident_evil pa recimo velika većina 3. chaptera je manje - više ista, jednolična, a chapter je ogroman. Baš jednolično.

resident_evil igra sama spasava kao u Dark Souls, kad god nesto uradis.

Ch3 mora biti malo jednolican jer je sve pod snjegom.

solidmerlin a ne znam, meni je snijeg inače najdraži u igrama, ali ovdje je dizajn bio isti. Izgubiš se jer ono…isto.

Flipper Imaš zatvor, šumu, plažu, planinske prolaze, pecinu, rijeke, bare, ostrvo, naselje. Ali da sve je snijeg, kamen, drvo.

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

Chapter 4 mi je naj. Trica predivna na dijelove, ali brate mili 20 puta sam iste lokacije prolazio jer nisam znao gdje sam bio gdje nisam. I Chapter 2 mi je bio takav, ali ružan pa mi je to bilo još gore.

Meni je zadnji chapter previše prazan. Zbrzali su ga i to je očito. Ogromni prazni prostor. Chapter 3 je najbolji, velik je kao neke cijele igre. Kornjača, jezero, hram, šuma, ima svega. I sve sam preorao da nađem sve iteme i tajne. Je da dosta uspori tempo igre, ali raznovrsnost bossova i neprijatelja je vrh.

Načuo sam da prije nije bilo. Mogu misliti koja je to lomljavima bila 😱.

Flipper foggy

Kupis mapu za svaki novi chapter na bonfireu i otkrivas maglu kako istrazujes. Vrh.

foggy totalno nerealno. Otkad to majmunima treba mapa. Neće Wukongu neka mapa govoriti di je bio