Završio prije sat vremena, mislim da mi je ostalo tonu toga u chapteru 6, ali je, nema šanse.
Igra je dobra.
Šteta samo što većinu vremena, pogotovo kako sam išao kraju, sam razmišljao kako mi se baš jako igra Lies of p opet.
Završio prije sat vremena, mislim da mi je ostalo tonu toga u chapteru 6, ali je, nema šanse.
Igra je dobra.
Šteta samo što većinu vremena, pogotovo kako sam išao kraju, sam razmišljao kako mi se baš jako igra Lies of p opet.
Koliki je chapter 6? Nekih sat vremena sam tamo i zasad je ok. Chapter 5 mi je bio jako dobar.
foggy kad krenu skakat na tebe, ti ga digneš
Nemam pojma koliko da sve počistiš, jako kratak ako si ko ja i samo odradiš za main story. Nije mi se više dalo.
ThomasAAnderson Nemaš što ni čistit, ima par fajtova i JEDNA jedina kutija za pronaći. Najgori chapter ikad, uz performance warburga.
Završio i ja. Slažem se s ocjenama i dojmovima koji prevladavaju u topicu. Znači, ako uzmem u obzir da je ovo prva ovakva igra ovog studija, ljudi su zaslužili samo pohvale. S druge strane, dizajn recimo 3. chaptera i ovog zadnjeg je očajan. Čak i zadnji fight je malo bezveze sa svim pizdarijama i forama…da ne spojlam. Zadnji chapter mi izgleda dosta zbrzan vjerujem zbog rokova i dr.
Ma uglavnom odlična igra. 85/100 neka ocjena, da je dizajn bolji bilo bi to i više. Svaka čast Kinezima. Rasturili su.
E da, cca. 70h sam utukao. Otkrio sam hrpu toga i otključao, ali nisam sigurno sve. Šteta što neke stvari u igri dođu tako kasno jer mislim da ih igrač koji radi side misije i sve polako otkriva, zaslužuje dobiti ranije. Ovako su za kraj ostavili puno toga i koliko vidim za NG+++++ koliko tko bude igrao. Stvarno im treba čestitati na ovakvoj igri i to iz prvog pokušaja.
Zavrsio NG i moram priznat igra je fenomenalna. Od dizajna, do borbe sve je super. Je da na onom snjeznom dijelu i u 6 na oblaku zna pasti fps al ok zanemarivo.
Zadnji boss i skriveni bossevi za svaku pohvalu. Jedino me govno u 3 dijelu iznerviralo do bola.
Sad NG+ i lov na platinu
Znači vama "sirotinji" koji igrate na PS5 nije smetalo igranje u 30 fps? Jer sad kad sam se naviknuo na 60 znam da je ful teško ići ispod toga
Sirotinja navikla na 30 fps-a.
resident_evil ima performance mode sa 60fps, mali dropovi prilikom vece borbe ili animacija ali nista toliko strasno da utjece na iskustvo.
Baš jučer završio ch3, tko god da je slagao mapu ima ozbiljnih problema. Znači nema mape po kojoj se možeš ravnati, sve izgleda isto ili slično i nekoliko puta sam se fino pogubio. I onda kad uspijem doći do zadnjeg bossa, skužim koliko je zajeban. Al pao je na kraju.
Koji vam je najbolji boss fight?
Za mene definitivno Erlang u NG me posteno namucio a u NG+ je pao iz prve