fensisuperstar Fensi, nebudi inkluzivan molim te lepo
Black Myth: Wukong
foggy nemoj da te genkujem u Black Man Wu Tangu! Ae!
- Uređivano
prayer mozda nemaju iskustva toliko, a sudeci po ovome, bit ce i nova igra te prilika za popravni. Usrali su i teksture, drastican downgrade u odnosu na PC, a to se u pravilu ne radi, pogotovo sa PS5.
Mene iznenaduje da su i kineski developeri jako PC orijentirani, poput istocnoeuropskih, tako da navijam za ovaj naslov, zelim da ih bude jos vise iz Kine i da se malo preokrene krvna slika gaminga i industrije
Microsoft je odgodio izlazak dok se ne sredi port.
Jebiga i dalje mislin da je ovo najgora generacija konzola koja je donila minimalne graficke pomake i 60fpsa u nekim igrama.
Jedino sto se osjeti au brza ucitavanja.
Puno bolje bi bilo da konzola ne mora kostati određenu svotu novca nego da naprave kako triba i to naplate ovako kurac do kurca. Nebi onda tribala pro konzola
Miro Jedino sto se osjeti au brza ucitavanja
Guess what, ovdje ih nema. Ucitava po 20sec kad se teleportiras u drugi svijet.
I jos si ja mislim kak ima lag kad igram, i stvarno ima u performance modu. Svaki put udaram 12 puta L1 da se healam.
Do chaptera 3 nije bilo stekanja, jucer velik dio tog chaptera u 12 fps-a. Neke animacije u tom chapteru katastrofa. Downgrade je tu nekako najjaci do sada.
Najgora stvar same igre nevezano za performance su nevidljivi zidovi, ubijaju me. Malo mozes u cosak, malo ne. Ponekad si mislis ne ide i ono prodje i kutija. Nekad ocigledno mozes i stane na pola i ne ide dalje.
Sve u svemu, i dalje zabava kad se sve zbroji.
Ovo zvuči gore nego cyberpunk na ps4
- Uređivano
Nisam ni rekao da je, nego da zvuči tako…ako pada na 12 fpsa i treba zbog velikog input laga ponavljati tipku za osnovne funkcine.
Smanjivanje detalja u odnosu na PC verziju je najmanji problem, i PC od 3000 eura zbog tih detalja ima problema tak da je situacina loša.
Ono kaj treba Sonyu je da netko u biti odigra igru prije nego što se igra odobri. Ako ne prolazi osnovne standarde igrivosti odbiti izlazak.
Karikiram malo, nije tocno 12 fpsa ali znatno pada na trenutnoj lokaciji kad trcis kroz mapu. Kad dodjes do neprijatelja vec je manja i onda je ok. Osim te lokacije nije bilo problema.
Za lag vjerujem da mnogi nece skuzit, radi se bas o milisekundama i nakon pol sata igranja to vise necete ni osjetit.
Dobro je sto je igra dobra i taj dio ne treba krpat, samo te tehnicke probleme gdje su najgori.
Najgore je ustvari kad te napadne boss koji baca hrpe efekata, tipa munje, i kad to sjedne padne reza oko tih efekata i sve je nekak cudno na tren. I onda opet bude ok. Cudno su to sve izveli, neke stvari su ocajne, neke wow. Bit ce peglanja ali i dalje je to daleko od neigrivosti ili nekih usporedbi.
- Uređivano
foggy pa ćudno je jer su u perfomance modu na 30 fpsa ubacili frejm generator mimo svih tehničkih specifikacija jer to je van preporuka. Isti radi kako treba na 60 + fpsa. Normalno da se vide izmuljane animacije i loš input lag, jer to je na jedan pravi fps jedan lažan i to se na samo 30 fpsa jasno osjeti i vidi. A igrati brzu akcijsku igru na 30 fpsa je drek na šibici.
- Uređivano
Sterlok Ma nije bas tako ali ajde, svakom svoje. Ne mogu reci da imam ikakvih problema u 90% vremena dok igram, ali bilo bi cudno da netko ne spomene sto sam primijetio, jer igra nije savrsena definitivno. Da niste vidjeli ovu DF analizu nitko tu ne bi spominjao pol tih stvari osim ociglednih oko reze. Cekam dok mall dalje svi doguraju, znaci chapter 3 negdje treca area je bas za sada bila losa.
Pc verzija je def bog isus ovaj put, pogotovo ako imate pc od 20k eura lol.
- Uređivano
foggy pa nije samo to tvoj dojam, jasno su to rekli u DF analizi. Ono što nisu rekli a trebali su jer se ne žele zamjeriti velikoj kompaniji i da Sony ili bilo tko drugi to treba jasno naglasiti u opisu. Igra radi na 30 fpsa. U performance modu radi na 60 uz frejm generator pa objasniti što je to i da to nisu hardverski generirani fpsi.
Pa tko voli nek izvoli.
PC verzija je daleko bolja ali za max prikaz komp od 3000 eura na 4K uz samo 40% nativne rezolucije ima padove na 45 fpsa, pa sad ak to nije urnebesno žalosno onda sam krivu