Iako me zanima story i sviđa mi se opcenito prica o Wukongu, jednostavno me ne vuce na day 1 kupovinu. Nakon ER DLCa i Lies of P koje sam nedavno zaredao, zasitio sam se takvih igara na neko vrijeme. Odigrat ce se jednom svakako, u to nema sumnje 🙂

maverick I Sekiro nije Souls igra.

Opet sa ovim

Ne Sekiro je shoot em up, arkadni platformer

Jarce boze igra od iste ekipe koja je u svemu ista kao souls osim u borbi koja je sad parry.

Uglavnom nakon ps5 recenzija cemo pricati o mogucoj kupnji

Miro A bas si Black Miro: Zadar

Zero

Ovo skidam za Steam Deck čim uhvatim priliku. Koja jebena igra!

Ovo će sve sjebat.

Probao 20 min moram ići raditi. Izgleda odlično i na PS5.

Ima i Balance mode, osim Quality i Performancea. Radi zasad OK, ali stvarno sam malo tek probao.

Nema VRR, nema HDR ako je to nekome bitno. Trebat će pričekati više dojmova i DF možda. Nekad mi se čini da rezolucija padne dosta.

• FFA +1

prayer Me jelly. Da mogu birati samo jednu platformu na kojoj bih igrao, to bi bio Steam Deck.

90% na Steamu trenutno. Da nisam uzeo kemiju ovaj mjesec, pala bi ova igra.

Kakav bolestan pocetak, majko mila.

Igra izgleda predivno, nema bugova, nema stucanja, igra se odlicno.

Jedini kaj me malo smeta je ghosting dok stojim na mjestu i okrecem kameru oko lika se pojavljuje, ali to budu rijesili nadam se.

Jako sam zadovoljan, za sad ispunjava ovekivanja.

Idem igrat u ponoc i pise za 4h mogu. Jebem im sisu, sad tek nakon posla

Nešto sam čitao da bi ovo trebala biti souls-like igra, može li se odabrati težina prije početka kampanje?

Upalio da vidim, performance mode na intro fajtu super radi ali reza pada brutalno cim se okrece kamera.

Balance mode radi kao kita. Graphical mode mi se cini stabilniji ali nista ni od njega. High end pc sa svim upaljenim i verzija na plejki nebo i zemlja oko grafe.

Brightness malo cudan, prejak.

No, izgleda ok pa cemo dalje da vidimo.

Brijac igra ima jednu težinu koliko vidim, nema mogućnosti odabira.

Brijac nije soulslike, RPG je realno. Izazovan, ali nije souls.

Odigrao i ja sada do prvog boss-a, igra uopće nije teška, više bih rekao da je kao Star Wars Jedi koji je izazovan, ali ništa strašno. Performanse su solidnih 30+ u Perforemance modu dok je rezolucija jad i bjeda. Sama igra je zabavna i isplati se kupiti, ali možda pričekati da ju malo izbalansiraju jer rezolucija baš bode u oko, na momente izgleda ok dok na momente izgleda zbilja loše. Bude možda bolje sa PS5 Pro.

prayer gledam da nista nova sto se tice UE5 naslova na konzolama. S druge strane DLSS quality, 1440p, high, RT off hvatas 60fpsa sa "starijim" grafama uz max 6gb vrama iskoristeno.

Ali pohvala za jos jedan lijep naslov ove godine uz Hellblade 2