Tuhy Ovo razgrtanje snijega za vrijeme borbe il trčanja je nemoguće, jbte 😳😲😳 Nisam ni izbliza nikad vidjel tak vjerno, čak ni u Last of Us. Meni je ovo po svemu prva prava next gen igra
Zero Da, izgleda da će nam jedna od zadnjih želja biti odigrati Wukonga prije nego stigne omega soj korone i sve nas dokusuri. Mislim ono, na igri rade Kinezi pa valjda vode računa da nemamo puno vremena.
Sorcerer Ova igra koristi UE5 i dosta me zanima kako će se vrtjeti na PS5 i XSX. Igra izgleda odlično i volio bi da CRPG postane popularan na zapadu
darkfenix Tuhy A ko se gleda grafika, onda sa ovom igrom pocinje pravi next gen, tj.current gen, ostalo do sad prikazano nije ni blizu kako mi se cini! Ja samo molim Boga, da se ne igra kao Souls igra, vec kao God Of War novi..🤣
Kikiller Evo nešto novo isto. Nekak sam se nadao da neće bit na kineskom ali pretrpit će se taj šššišš ćććiććć šš ććć Svjetlost izgleda prekrasno, između ostalog.
foggy Jedva čekam, baš od početka do sada sve što su prikazali bilo je bomba. Nikad dosta ovakvih igara, naročito kad sve izgleda tako originalno i u fazonu. Ajmo!
foggy chono foggy i to, ali i stil igre, ta franaticna borba me ne privlaci niti malo Ja od ovog vidim samo još jednu varijaciju Souls igara na neki svoj način, tak da me čudi da ti ovo ne paše iskreno 🙂 maverick Odmah da malo smirim strasti i napisem sta ja ocekujem, ali volio bih da sam u krivu. Van iz topica! 😃
Torla Prika Meni isto stvarno ovo izgleda predobro! Ns pamtim kad sam ovakvu najavu vidio... Nije to igra za tebe....vjeruj mi....