Stvarno jebeno izgleda

meni uz elden ring i resi 8 jedna od najiscekivanijih igara.

usudjujem se reci da izgleda cak i predobro.

Od kud je ovo iskočilo?

Moram priznat izgleda mi bolje od svega najavljenog u zadnjih par mjeseci.

maverick
    Jesi pratio igru?
    Vidim da izgleda kao soulsborne, al u pokretu mi ne djeluje tako.
    Misliš da bi mi se moglo svidjeti kao stalnom kritičaru soulsbornea?

wooddiebone pa jos prije jedno mjesec dana je bio gameplay prikaz pa se govorilo kako je fake. od onda sam pogledao taj isti jedno 10 puta.

mislim da ce gameplayom biti atraktivnije od soulsborne igara, nesto tipa sekira na steroidima vs dmc5. ima ogroman potencijal i trebamo ovakvih igara.

takodjer ono sto odaje da nije fake i prerendirano su ti framerate dropovi koje mozes vidjeti u gp videu ako imas istrenirano oko za te stvari kao vecina master rase i ja npr

maverick
        Ufff. Zvuči mljac, pogotovo kad si spomenuo dmc.
        Ništa, kolko vidim na netu načekat ćemo se ovoga.
        Taman da se prisilim dat Sekiru novu šansu.

Ne sumnjam u to da je stvarno jer TLOU2 🙂

wooddiebone pa ljudi su pricali zbog animacija i izgleda one zivine i krzna, ponajvise, da je vjerojatno fejk jer to stvarno izgleda next gen.

nadalje daj Sekiru drugu sansu jer nema veze sa soulsborne igrama, a combat je meni najbolji ikada u video igrama. igraj na pc ako zelis lock 60fps-a. unlockat fps iznad 60 mozes vrlo jednostavno patchem.

meni je sekiro treca igra koju sam platinirao i presao sam ju mislim 10 puta uz to da sam od tih 10 jedno 5 puta speedrunao. ako te ne uhvati tamo kod prve borbe sa Genichirom, onda te nece nikada.

ako bih maknuo nostalgiju iz jednadzbe, meni je sekiro mozda najbolja igra svih vremena, sto ne znaci da nema mana.

Potvrđeno da nije fejk, al ono načekat ćemo se dok ovo izađe i kinezi vrag će in virovat. Kako god bilo, izgleda stvarno bolje od svega dosad predstavljenog za next gen

munja izgleda stvarno bolje od svega dosad predstavljenog za next gen

to je zato sto su 95% najavljenih next gen igara zapravo cross gen smeca koja se ne bi na prvom mjestu ni trebala zvati next gen jer izgledaju gore od igara poput forze i uncharted koji su izasli sredinom ovoga. apsolutno ni jedna igra mi ne pada na pamet kao next gen osim ove i mozda ratcheta. nijedne druge se ne mogu sjetiti, a to je valjda zato sto ni nije vrijedno spomena i/ili ima samo neki nebitni teaser koji je i tak i tako fejk prikaz.

munja iz toga jednominutnog prikaza koji je izreziran tako da skakuce s jedne scene na drugu, tesko mogu zakljuciti dali je igra vrijedna next gen naziva. ako pokazu vise gp-a u srijedu, tada cemo imati neku drugu pricu, ovako nista.

munja
            Iako izlazi samo za PS5, Spider-man je ipak cross-gen igra.

I to je na žalost jedini system seller za Sony trenutno.

Nadamo se danas dobrom showcaseu.

munja
              Nije najavljen kao launch naslov.
              Ali, da vjerojatno je da će biti.

To je opet PS3 igra.

PS5 (za sada) nema niti jednu next-gen igru na launchu. Sve su cross-gen ili remakeovi.

Treba nam neki heavy hitter danas.

Flipper
                U praksi nije da, ali je doslovno samo content pack za Spider-man PS4.

Isto sve. Samo je enhanced za PS5 i ima novu kampanju.

wooddiebone najiskrenije ne očekujen neku masivnu ekskluzivu jer da postoji već bi bila leakana ili bi se Sony pohvalija da booastaju interes

A ko zna.
                Danas je popularno odnikud najavljivati velike stvari.

Na kraju se ipak bojim da će odradit rutinski trailer reel i pozdravit sa $499/$399 na kraju.