ronin47 foggy foggy Ja sam tam stalno, tebe nema, ne znam ja Pričam sa Adelom u vrtnom odjeljku. U biti, bolje bjež ak me vidiš da guram kolica.
solidmerlin @ronin47 Stavio sam tvoje postove u ChatGPT, evo sta kaze: Hvala na inscrpnim infoima. Evo 2 zakljucka: Game Science je nesposoban… ovaj neiskusan dev. A ti si nadrkan…ovaj nekulturan bot. 😃
escoban Napokon dosa popust 🙌🙌 Jel iko proba na PRO igrat koji je mode najbolji balance ili perfomance?
montoya escoban i dolazi na Xbox, maloprije sam gledal preorder. Bilo bi dobro probati kak funkcionira na Pro.
solidmerlin escoban Ja sam presao igru na Pro5. Od svega probanog najbolji mi je performance mode, blur weak, sharp 5, shake 5.
montoya Miro imam još 10€ u walletu kaj sam zamjenil za PS Stars - ispadne 46€ kaj je ok, ali još uvijek nije jeftino.
resident_evil Miro Tražim disk i do 40 maks. Skupio mi se veliki backlog i ne bi stigao igrati. Onda mi bolje pričekati još pa će kad tad i pasti na toliko (valjda).
Miro Juce san bas vrtija stranice trazija popuste mislin da san vidija negdi da je isto oko 55e na disku samo iskreno zaboravija sa di
StarFox_N escoban Ja sam u 2 dana natukao 8 sati. Ne sjećam se kada mi se to zadnji put dogodilo. To dovoljno govori koliko mi je igra dobro sjela. Prezadovoljan sam!
montoya StarFox_N moram i ja probati na Pro dok se pruži šansa - ja bi išel na quality, sigurno ide i tak u 60fps
escoban montoya Performance mode je jedini 60fps mode, a i on zna nekad dropat framove. Proba sam na balance igrat ali nisam dugo izdrzao
StarFox_N montoya Pročitao sam negdje na netu da perfomance ima najbolju izvedbu ( većinom drži 60 ) pa druge modove nisam ni probao. Što se grafike tiče čak i u tom modu izgleda fenomenalno tako da nema potrebe ići na balanced ili quality.